Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

δήμου Αθηναίων



Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή, 1 Ιουνίου, οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον 'Αγιο Ανδρέα Αττικής.



Αυτή είναι η λίστα με τους βουλευτές που δεν πληρώνουν τις κλήσεις του Δήμου Αθηναίων

Ο κατάλογος είναι ήδη μακρύς και διαρκώς φαίνεται ότι μεγαλώνει. Είναι πολλοί οι βουλευτές που δεν πληρώνουν τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα στην Αθήνα. Η λίστα περιλαμβάνει απλούς “εθνοπατέρες”, υπουργούς, αλλά και έναν πρώην πρωθυπουργό.



Βανδάλισαν την προτομή της Αθηνάς έξω από κτίριο του δήμου Αθηναίων

Άγνωστοι έριξαν από τη βάση της την προτομή της Πολιούχου Αθηνάς στον περίβολο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων.

 



Εκλεψαν 5 προτομές από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Άγνωστοι αφαίρεσαν πριν από λίγες μέρες προτομές από την υπαίθρια γλυπτοθήκη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, στο κέντρο της πόλης.



Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων

Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα μπορούν να υποβάλουν οι γονείς τις αιτήσεις τους για τις εγγραφές των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου της Αθήνας.



Από 15 Μαΐου οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων

Από τη μεθεπόμενη Κυριακή, 15 Μαΐου, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις νέες εγγραφές παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.Οι αιτήσεις για την περίοδο 2016-2017 θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου: www.dbda.gr.