Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

δημοτικότητα



Αυστραλία: Στο ναδίρ η δημοτικότητα του Μόρισον λόγω των χειρισμών του στο ζήτημα των πυρκαγιών

Το ποσοστό δημοτικότητας του συντηρητικού πρωθυπουργού της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον υπέστη βαρύ πλήγμα, κυρίως εξαιτίας των χειρισμών του στην κρίση των καταστροφικών πυρκαγιών τους τελευταίους μήνες, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα.



Η δημοτικότητα του Μακρόν μειώνεται και άλλο

Η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν μειώθηκε περαιτέρω τον Σεπτέμβριο στη Γαλλία και μόνο το 32% των Γάλλων έχει πλέον θετική άποψη γι' αυτόν, ποσοστό που αποτελεί ιστορικό χαμηλό ρεκόρ μετά την εκλογή του, σύμφωνα με δημοσκόπηση.



Γερμανία: Πέφτει θεαματικά σε δημοτικότητα ο κυβερνητικός συνασπισμός

Οι συνέπειες της ενδοκυβερνητικής κρίσης των τελευταίων εβδομάδων αποτυπώνονται σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Forsa για λογαριασμό των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών RTL και n-tv, με τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού να συγκεντρώνουν μόλις 45%, πάνω από οκτώ μονάδες λιγότερο από το ποσοστό των τελευταίων εκλογών (53,4%).



Δημοσκόπηση: Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα του Μακρόν

Η δημοτικότητα του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υποχώρησε κατά 12 εκατοστιαίες μονάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αποκαλύπτει δημοσκόπηση του ινστιτούτου Odoxa που δημοσιεύεται σήμερα.



Απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν βλέπει ο «Κάρλος το Τσακάλι»

Τρεις μήνες μετά τις εκλογές και η δημοτικότητα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταρρέει.

Σύμφωνα με έρευνα της Metropoll, που δημοσιεύει η Cumhuriyet, το ποσοστό των πολιτών που δεν εγκρίνει το έργο του προέδρου της Τουρκίας έφτασε το 46,7% από 38,2%.



Τουρκία: Πτώση στη δημοτικότητα του Ερντογάν πριν τις εκλογές

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να μπορεί να κερδίσει στις προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου από τον πρώτο γύρο, με τη δημοτικοτητά του να σημειώνει πτώση κατά 1,6 μονάδα σε σχέση με μία εβδομάδα πριν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Gezici.