Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

δημοσκοπήσεων



Προσφυγή της Νέας Δημοκρατίας στο ΕΣΡ για το non paper του Μαξίμου

Την απόφαση να προσφύγουν στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο πήρε η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας το Μέγαρο Μαξίμου για τη δημοσκόπηση που χρησιμοποίησε σε non paper που εξέδωσε. 



«Δική» τους εταιρία δημοσκοπήσεων αναζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε αναζήτηση εταιρίας δημοσκοπήσεων που θα φέρνει αποτελέσματα που θα δείχνουν την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον να επανακάμπτει έχει επιδοθεί ο Χριστόφορος Βερναρδάκης με εντολή του Αλέξη Τσίπρα μετά το διαζύγιο Αυγής-Public Issue και τη δημοσκοπική κατάρρευση που καταγράφει σταθερά τους τελευταίους μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ.



Καταγγελία Λεβέντη: Εταιρεία δημοσκοπήσεων μου ζήτησε 10.000 ευρώ (Βίντεο)

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος δήλωσε ότι εταιρεία δημοσκοπήσεων του ζήτησε χρηματικό ποσό για να εμφανίσει μεγαλύτερα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

«Πέρυσι που μπήκα στη Βουλή με 4%, οι δημοσκοπήσεις με έδειχναν 2%», είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω πληρώσει στις δημοσκοπήσεις ούτε ένα ευρώ».



Αυτοί είναι οι "πρόσφυγες": Το προφίλ που μας κρύβουν για μα μην αντιδράσουμε εναντίον μιας προπαγάνδας που θα κοστίσει στην χώρα και στους πραγματικούς πρόσφυγες

Πολύ σοβαρά στοιχεία που αποδεικνύουν πόσο επικίνδυνο είναι το προσφυγικό που ταλαιπωρεί εδώ και μερικούς μήνες της χώρα μας και που η κυβέρνηση συνεχίζει να το αντιμετωπίζει με γυρισμένη την πλάτη, χωρίς να δίνει ουσιαστική λύση, έκανε η εταιρεία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research ανάμεσα στους πρόσφυγες και μετανάστες.



Τους ενοχλούν και οι δημοσκοπήσεις: "Το θεσμικό πλαίσιο των δημοσκοπήσεων θα γίνει πιο αυστηρό" λέει τώρα ο Παππάς

Αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου για τις δημοσκοπήσεις, προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, αφήνοντας αιχμές ότι τα στοιχεία που παρουσιάζονται πολλές φορές από ορισμένες εταιρίες δημοσκοπήσεων είναι αναξιόπιστα, καθώς δεν αναλύονται σύμφωνα με τα επιστημονικά κριτήρια, αλλά έχουν άλλα, αλλότρια, ελατήρια.