Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

δημοσκοπήσεΙς



Tουρκία: Νέο δημοσκοπικό «χαστούκι» για τον Ερντογάν- Δέκα μονάδες μπροστά ο Κιλιτσντάρογλου

Νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο προεδρικός υποψήφιος της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου προηγείται του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν κατά περισσότερες των 10 ποσοστιαίες μονάδες στις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου.



Ο Σκουρλέτης για τις δημοσκοπήσεις

«Υπάρχει μια σαφής μεταστροφή του κόσμου υπέρ της κυβέρνησης» διαπιστώνει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης την οποία, όπως αναφέρει, θεωρεί «απολύτως εξηγήσιμη, καθώς η έξοδος από το τελευταίο πρόγραμμα συνδυάζεται με συγκεκριμένα μέτρα που βελτιώνουν τη ζωή μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας».



Η Λεπέν πέρασε στις δημοσκοπήσεις τον Μακρόν

Για πρώτη φορά το ακροδεξιό κόμμα του Εθνικού Συναγερμού (RN) στη Γαλλία προηγείται του LREM, του κόμματος προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, στην πρόθεση ψήφου σε δημοσκόπηση που διεξήχθη ενόψει των ευρωεκλογών της 19ης Μαΐου 2019. Τα ακροδεξιά κόμματα συνολικά έχουν προβάδισμα πέντε ποσοστιαίων μονάδων.



Ανησυχία για τη Μέρκελ λόγω δημοσκοπήσεων: Δεύτερη θέση στην ανατολική Γερμανία - Πρώτη δύναμη οι ευρωσκεπτικιστές «AfD»

Πρώτη δύναμη στην ανατολική Γερμανία, την...πατρίδα της Μέρκελ, αναδεικνύεται το κόμμα των ευρωσκεπτικιστών AfD.



Θα περάσει η "Συμφωνία των Πρεσπών" δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε για το δημοψήφισμα που θα γίνει στα Σκόπια προκειμένου να αλλάξει το όνομα της χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» μετά τη συμφωνία των Πρεσπών.



Ισπανία: Αυξάνεται το ποσοστό των Σοσιαλιστών στις δημοσκοπήσεις

Αυξάνονται τα ποσοστά των Σοσιαλιστών της Ισπανίας στις δημοσκοπήσεις, μετά από την επιτυχία της πρότασης μορφής που κατέθεσε ο ηγέτης τους Πέδρο Σάντσεθ σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι.