Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

δημοσίων υπαλλήλων



Όλη η εγκύκλιος για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Εγκύκλιο για τη διαδικασία του νέου συστήματος αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, εξέδωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.



Σκουρλέτης: Εχθρός των δημοσίων υπαλλήλων ο Μητσοτάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι εχθρός των ανθρώπων που εργάζονται στο Δημόσιο. Εχθρεύεται το Δημόσιο (...), είναι κάτι που του προκαλεί αλλεργία», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, σχολιάζοντας δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για τις προσλήψεις και για την επανεξέτασή τους όταν το κόμμα του γίνει κυβέρνηση.



ΑΔΕΔΥ: Η κυβέρνηση ψεύδεται όταν μιλά για τελευταία μέτρα

Ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης την Πέμπτη 7 Απριλίου, η ΑΔΕΔΥ, επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου με στόχο την αποτροπή ψήφισης της νέας «αντιασφαλιστικής» μεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση.



Τουρκμενιστάν: «Φρένο» στο φαγητό και συστάσεις για το ντύσιμο των δημοσίων υπαλλήλων με νόμο

Οι δημόσιοι υπάλληλοι του Τουρκμενιστάν απαγορεύεται στο εξής να τρώνε κατά τις συναλλαγές τους με το κοινό, να σχολιάζουν την πολιτική της κυβέρνησης, να κάνουν ρουσφέτια αλλά και να φορούν απρεπή ενδύματα στη δουλειά τους, με βάση τον νέο κώδικα δεοντολογίας που δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα.



Ανατροπές στο σύστημα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων

Ανατροπές στο σύστημα κινητικότητας των υπαλλήλων στη δημόσια διοίκηση φέρνει νέο θεσμικό πλαίσιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.



«Τσουνάμι» για τα σπίτια των δημοσίων υπαλλήλων

Με απώλεια των σπιτιών τους κινδυνεύουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι που είχαν δάνειο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, δάνεια που τιτλοποιήθηκαν το 2006 και πέρασαν σε επενδυτική ιδιωτική εταιρεία.