Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

δημοσίοι υπαλληλοι



Καύσωνας: Οι κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων που δε θα πάνε στις δουλειές τους - Όλη η εγκύκλιος

Η ταλαιπωρία του καύσωνα τις επόμενες ημέρες θα γίνει χειρότερη με το υπουργείο Εσωτερικών να δίνει στη δημοσιότητα εγκύκλιο με τις κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων που δεν υποχρεούνται να πάνε στην εργασία τους για όσες ημέρες διαρκούν οι υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:



Ψυχρολουσία για τους δημόσιους υπαλλήλους - «Βόμβα» από το ΣτΕ για 13ο-14ο μισθό & δώρα – Συνταγματικές οι περικοπές

Συνταγματικές οι περικοπές του 13ου και 14ου μισθού στους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και στους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών την Δευτέρα.



Παγώνει έως τις αρχές Απριλίου η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

«Παγώνει» έως τις αρχές Απριλίου η διαδικασία αξιολόγησης στο Δημόσιο, με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη.



Aσυλο από την Ελλάδα ζητούν 17 Τούρκοι που πέρασαν με φουσκωτό στις Οινούσσες

Την ώρα που το θέμα της έκδοσης των οκτώ τούρκων αξιωματικών έχει δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδας και Τουρκίας, έρχεται μια ακόμα περίπτωση να δημιουργήσει ένταση. 



Αυτές είναι όλες οι αργίες του 2018

Το 2018 είναι εδώ και ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα για τους εργαζόμενους είναι το πότε πέφτουν οι αργίες του νέου έτους.

Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι και πολύ ευχάριστα για τους εργαζόμενους, καθώς, όπως σαφώς δείχνει το ημερολόγιο οι περισσότερες αργίες πέφτουν Σάββατο ή Κυριακή.

 

Αναλυτικότερα αυτές είναι οι επίσημες αργίες του 2018:



Μόνο στην Ελλάδα! 80 δημόσιοι υπάλληλοι σε 2 κτίρια 80.000 τμ

Ενώ συνεχίζεται η δίωξη των στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση και επαναμίσθωση των 28 ακινήτων του Δημοσίου αντί συνολικά 261 εκατ. ευρώ, ακόμα παραμένουν άδεια δύο, εμβληματικά, κτίρια της συγκεκριμένης συμφωνίας.