Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

δημοσιογράφο



Πολιτικός χαστουκίζει ρεπόρτερ on camera γιατί τον ρώτησε για την μείωση συντάξεων...

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το on camera χαστούκι που έριξε πρώην υπουργός σε ρεπόρτερ.

Ο κεντροδεξιός, πρώην υπουργός Επικοινωνιών Μάριο Λαντόλφι, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο Ντανίλο Λούπο, του καναλιού La 7, ποια είναι η άποψή του για την πρόταση των Πέντε Αστέρων να μειωθούν αισθητά οι συντάξεις των πρώην βουλευτών και γερουσιαστών.



H Μενεγάκη καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή σε γνωστή δημοσιογράφο

Η γνωστή παρουσιάστρια  Ελένη Μενεγάκη,  διάλεξε την νομική οδό  να «απαντήσει» σε όσα είπε εναντίον της η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του «Ε» φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου και σχολίασε την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή «Ελένη».



Επίθεση Βούτση σε δημοσιογράφο που ρώτησε για τις εκλογές

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι σαφέστατος, θα εξαντλήσουμε την υπόλοιπη τριετία, ξεκαθάρισε ο Νίκος Βούτσης.

 



Με αυτό το sms ζήτησε στήριξη ο Ερντογάν από δημοσιογράφο της Guardian

Η δημοσιογράφος Alev Scott αποκάλυψε πως ο Ταγίπ Ερντογάν της έστειλε μήνυμα στο κινητό για να στηρίξει τον ίδιο και το τουρκικό κράτος την ώρα του πραξικοπήματος.



Oι Χρυσαυγίτες “απειλούν” και δημοσιογράφο στο twitter

Με τη δημοσιογράφο και ανταποκρίτρια στο Παρίσι Μαρία Δεναξά τα έβαλαν οι Χρυσαυγίτες. Ο βουλευτής του νεοναζιστικού κόμματος Χρήστος Παππάς ευχήθηκε στη δημοσιογράφο “Χρόνια ΛΙΓΑ”, επειδή έγραψε τουίτ ενάντια στον φασισμό!



Άγνωστοι δολοφόνησαν βετεράνο δημοσιογράφο στη Μοζαμβίκη

Νεκρός έπεσε χθες ο Πάουλου Μασάβα, ένας βετεράνος δημοσιογράφος που είχε διακριθεί στο αστυνομικό ρεπορτάζ και ήταν ο ιδρυτής του ειδησεογραφικού ιστοτόπου Diário de Notícias, καθώς πυροβολήθηκε από ενόπλους  αγνώστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο την ώρα που έκανε τζόγκινγκ στην πρωτεύουσα της Μοζαμβίκης.