Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δημοσία δαπάνη



Με δημόσια δαπάνη οι κηδείες των θυμάτων της θεομηνίας

Με δημόσια δαπάνη θα τελεσθούν οι κηδείες των θυμάτων της τραγικής θεομηνίας που έπληξε τη δυτική Αττική, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη.



Με δημόσια δαπάνη η κηδεία του Γιάννη Καψή

Με δημόσια δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία του Γιάννη Καψή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, «με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με ημερομηνία 13/11/2017, η κηδεία του πρώην Υπουργού, Ιωάννη Καψή, θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη».



Πόσο κοστίζει μία κηδεία με δημόσια δαπάνη;

Τις τελευταίες μέρες έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για τη δημοσία δαπάνη κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την οποία τελικά η οικογένεια του δεν δέχθηκε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ο νόμος προβλέπει η κηδεια να γίνεται με δημόσια δαπάνη, καθώς και το ποσό που καλύπτει ανά περίσταση.



Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Νίκου Κούνδουρου

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Κούνδουρο θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, από το Α' Νεκροταφείο.

Η κηδεία του μεγάλου σκηνοθέτη, ο οποίος πέθανε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 91 ετών, θα γίνει δημοσία δαπάνη, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.



Με δημόσια δαπάνη η κηδεία του Ευάγγελου Μπασιάκου

Η κηδεία του πρώην υπουργού Ευάγγελου Μπασιάκου θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη.

Σημειώνεται ότι νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Θήβα.



Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Σπύρου Ευαγγελάτου

Δημοσία δαπάνη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Σπύρου Ευαγγελάτου, κατόπιν απόφασης της υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου.