Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

δημος αθηναιων



Διακόπτεται η λειτουργία ακατάλληλων και επικίνδυνων παιδικών χαρών στον Δήμο Αθηναίων

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα χωρίς την ανανέωση της καταλληλότητας λειτουργίας τους, με ευθύνη και γνώση της προηγούμενης δημοτικής Αρχής.



Τι λέει ο Χάρης Δούκας για τον διορισμό του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα

Απάντηση στα όσα διακινούνται περί διορισμού του γιου του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέα στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Κήπου, έδωσε η δημοτική αρχή του Δήμου της Αθήνας και ο Χάρης Δούκας με ανακοίνωσή του.



Δούκας στην τελετή ορκωμοσίας: Η παρέμβαση των πολιτών είναι αναγκαία συνθήκη για τις αλλαγές που έχει ανάγκη πόλη

Μια Αθήνα πράσινη, καθαρή, ασφαλή και δημιουργική για όλους.



Ορκωμοσία δημάρχου Αθηναίων: Ορκίζεται χωριστά, την Παρασκευή, ο Η.Κασιδιάρης

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 28/12, ωστόσο ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι απών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης φερόταν να έχει πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού για να είναι παρών στην ορκωμοσία.



Το ΠΑΣΟΚ ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία που «πετά» τον Χάρη Δούκα από την «Ανάπλαση ΑΕ»

Το ΠΑΣΟΚ, ζητά την απόσυρση της τροπολογίας για την «Ανάπλαση ΑΕ» που απέπεμψε το νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα από την εταιρία του Δήμου.

Το αίτημα διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος μίλησε για «αντιθεσμικά παιχνίδια και ανάπλαση ερήμην της νέας Δημοτικής Αρχής».



Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Δύο θερμαινόμενες αίθουσες ανοίγει από την Πέμπτη ο Δήμος Αθηναίων

Κύμα ψύχους με πολικές θερμοκρασίες και εκτεταμένες βροχοπτώσεις αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα και ο Δήμος Αθηναίων κινητοποιεί όλο το μηχανισμό του ανοίγοντας θερμαινόμενες αίθουσες για όσους διαμένουν στους δρόμους και ενεργοποιώντας σε 24ωρη βάση κοινωνικές δομές του.