Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

Δημοκρατική Συμπαράταξη



Στην Εισαγγελέα Διαφθοράς καλείται ο Ανδρέας Λοβέρδος για το σκάνδαλο Novartis

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση Novartis, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη καλεί τον Ανδρέα Λοβέρδο την Παρασκευή, 3 Μαΐου, προκειμένου να εξεταστεί.



Πρόταση νόμου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη για να μην μειωθούν οι συντάξεις

Πρόταση νόμου για την κατάργηση των μειώσεων στις συντάξεις κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη επισημαίνοντας στην αιτιολογική έκθεση πως οι προβλέψεις για τα υπερπλεονάσματα επιτρέπουν την αντιμετώπιση του προβλήματος.



Κ. Σκανδαλίδης: Τόσα τα κενά της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, που τα θετικά αναιρούνται

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης, δήλωσε ο βουλευτής του φορέα Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ τόνισε πως η συμφωνία με την ΠΓΔΜ έχει τόσο μεγάλα κενά, που τα θετικά της στοιχεία αναιρούνται.



Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Μανιάτης

Κατέθεσε στο μεσημέρι στον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο την υποψηφιότητά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης.



ΕΔΟΕΑΠ: Κατατέθηκε τροπολογία από Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων

Κοινή βουλευτική τροπολογία, που δίνει διέξοδο στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με το έντοκο δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚΑ προς τον ΕΔΟΕΑΠ, κατέθεσαν σήμερα, Τρίτη, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.



Αποχώρησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη από τη συνεδρίαση για την ψήφιση των προαπαιτούμενων - ΒΙΝΤΕΟ

Αποχώρησε από την συνεδρίαση της Ολομέλειας για την ψήφιση των τροπολογιών με τα προαπαιτούμενα μέτρα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη.