Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Δήμητρης Μπάσης



“Μεγάλες Ώρες”: Οι συντελεστές της μεγάλης συναυλίας στο Ηρώδειο στην PEMPTOUSIA TV

Εκατό χορωδοί, η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελεάνα Βαρελά και ο κάτοχος 5 βραβείων Emmy Jonathan Jackson, υπό την ήχους της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποίησαν χθες βράδυ τη γενική πρόβα για το ορατόριο “Μεγάλες Ώρες” του Ανδ



“Μεγάλες Ώρες” στο Ηρώδειο – Σήμερα η μεγάλη συναυλία από το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός

«Πώς μοιάζουμε όλοι μες στο Φως
Βουνά, στεριές και κτίσματα
Ένας ορθάνοιχτος ναός
Με ζωντανά Εικονίσματα»

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία σήμερα το βράδυ Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 20.30  στο Ηρώδειο, από το Ινστιτούτο Μάξιμος ο Γραικός και τον Όμιλο Πεμπτουσία.



Συναυλία της Ι.Μ. Νεαπόλεως: «Λίγο ακόμα …θα σηκωθούμε λίγο ψηλότερα»

Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στο γενικό πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή διοργανώνει Συναυλία με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση και τη Γυναικεία Χορωδία της «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» την Κυριακή 26 Ιουνίου 2020 στις 20.30 στο ανοικτό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών υπό τον τίτλο «λίγο ακόμα …θα σηκωθούμε λίγο ψηλότερα».



Δήμητρης Μπάσης-Ελένη Πέτα για τρεις εμφανίσεις στον Πειραιά

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Ελένη Πέτα, επιστρέφουν στη σκηνή του «Κρεμλίνου» στον Πειραιά, από το Σάββατο 25 Μαρτίου, για τρία μοναδικά Σάββατα.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής στήνει στο «Κρεμλίνο» ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα στο κοινό τραγούδια, μεγάλων δημιουργών.