Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Δημήτρης Λιγνάδης



Νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Μία νέα υπόθεση βιασμού με δράστη τον Δημήτρη Λιγνάδη βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Ο προσωρινά κρατούμενος τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του κορυφαίου θεάτρου της χώρας βρίσκεται στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνας μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.



Δημήτρης Λιγνάδης: Απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητας – Ξεκίνησε η απολογία του

Απορρίφθηκε η ένσταση ακυρότητα που είχε καταθέσει μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο Δημήτρης Λιγνάδης, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να βρίσκεται ενώπιον της ανακρίτριας.

Με την απόρριψη της ένστασης από το συμβούλιο πλημμελειοδικειών, κατά της προδικασίας, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ως κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή.



Στη δημοσιότητα όλο το υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια- Αρνείται τα πάντα και ζητά να αφεθεί ελεύθερος

Στη δημοσιότητα δόθηκε το υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια - Όλα όσα αναφέρει για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.



Αλέξης Κούγιας για Λιγνάδη: Μπορώ να μιλάω για κατάρρευση του κατηγορητηρίου

Τις θέσεις του ανέπτυξε ο Δημήτρης Λιγνάδης ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, που θα κρίνει την αίτηση ακυρότητας που έχει καταθέσει.

Η έκδοση του βουλεύματος αναμένεται σύντομα και πριν την απολογία του κατηγορούμενου σκηνοθέτη.



«Μαθήματα Πολέμου II» από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μετά την αποθεωτική υποδοχή από τους Financial Times και το sold out στην προηγούμενη εκδοχή της, ο Δημήτρης Λιγνάδης παρουσιάζει στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (7,8,9,10,12,14 Μαΐου 2019 στις 21:00) το δεύτερο μέρος της τολμηρής παράστασής του βασισμένης στην Ιστορία του Θουκυδ