Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

Δημήτρης Κουτσούμπας



Tο βαρύ ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα- Χόρεψε «Της γερακίνας γιος»

Στη Φθιώτιδα και τη Μακρακώμη βρέθηκε την Παρασκευή (15/7), ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο κ. Κουτσούμπας μετά την ομιλία του παρέμεινε στον χώρο και διασκέδασε με όσους έδωσαν το «παρών» στη βραδιά καθώς ακολούθησε και μουσική συναυλία.



Ψήφισε στο Χαϊδάρι ο Δημήτρης Κουτσούμπας: Να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα

Να ανοίξουμε το δρόμο για ένα πιο φωτεινό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, ζήτησε αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Χαϊδάρι, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σήμερα ψηφίζουμε για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα, να διεκδικήσουμε το δίκαιο, την αλήθεια, είπε.

Καλή δύναμη σε όλους, ευχήθηκε στο τέλος ο κ. Κουτσούμπας.



Δημήτρης Κουτσούμπας: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του

Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας δεν κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις, ωστόσο αγαπάει το θέατρο και δεν χάνει την ευκαρία να παρακολουθήσει μια παράσταση που τον ενδιαφέρει.



Κουτσούμπας: Να αφήσουν τις λαφαζανιές Τσίπρας και Λαφαζάνης!

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στον χαιρετισμό που απηύθυνε σήμερα στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Μπλόκο της Κοκκινιάς, κάλεσε τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία μέσω της «ενδυνάμωσης του αγώνα ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά τον φασισμό-ναζισμό».

 



Κουτσούμπας: Είπαμε την αλήθεια στο λαό και δε δώσαμε ψεύτικες υποσχέσεις

«Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που είπε αλήθεια στο λαό και δεν έδωσε ψεύτικές ελπίδες, ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση με διαπραγματεύσεις εντός της ΕΕ και με κυρίαρχα τα μονοπώλια στην οικονομία και την εξουσία σε αντίθεση με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με ευθύνη τόσο του κ. Τσίπρα όσο και του κ.



Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για εκλογές

Το μήνυμα ότι το ΚΚΕ είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για εκλογές, έστειλε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.