Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δημήτρης Κουφοντίνας



Συνθήματα με σπρέι μέσα σε παρεκκλήσι στη Θεσσαλονίκη

Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν πιστοί, περνώντας από το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται έξω από τον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου επί της οδού Εγνατίας στην Θεσσαλονίκη.



Απερρίφθη το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα για διακοπή της έκτισης της ποινής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας απέρριψε την αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για διακοπή της έκτισης της ποινής. 

Aπορριπτική ήταν νωρίτερα η πρόταση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας ως προς το αίτημα που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι του Δημήτρη Κουφοντίνα για αναβολή της ποινής του.



Εισαγγελική διάταξη για λήψη αναγκαίων ιατρικών μέτρων για τον Κουφοντίνα

Με σημερινή διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, η οποία εκδόθηκε μετά από αίτημα των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας, διατάσσεται η χορήγηση όλων των αναγκαίων ιατρικών μέτρων στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος διανύει την 47η ημέρα απεργία πείνας και νοσηλεύεται στο εν λόγω νοσοκομείο.



Νέο «όχι» για άδεια στον Κουφοντίνα από τον Εισαγγελέα του Βόλου

Ακόμη μια εισαγγελική πρόταση και μάλιστα μετά την εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα έρχεται να προτείνει και πάλι τη μη χορήγηση της 7ης κατά σειρά άδειας στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν.



Εξιτήριο πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Δημήτρης Κουφοντίνας από το Νοσοκομείο του Βόλου. Ο κρατούμενος θα μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης Κασσαβέτειας όπου θα συνεχίσει την αγωγή αποκατάστασης υπό την επίβλεψη των γιατρών.



Βγήκε από την Εντατική ο Κουφοντίνας

Σε κανονικό θάλαμο νοσηλείας του πρώτου ορόφου του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος όλες τις προηγούμενες ημέρες νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από επιπλοκές που είχε παρουσιάσει στην υγεία του λόγω της απεργίας πείνας.