Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

δικαιολογητικα



Κατάθεση πινακίδων: Mέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε δήλωση ακινησίας

Οι γνωστές ουρές του Νοεμβρίου αναμένεται να επανεμφανιστούν στις εφορίες, δεδομένου ότι για ακόμη μια χρονιά χιλιάδες φορολογούμενοι θα καταθέσουν τις πινακίδες τους έως το τέλος του έτους για να αποφύγουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019.



Τα δικαιολογητικά για την εγγραφή στα σχολεία και τα εμβόλια

Ξεκινούν τα σχολεία σε λίγες μέρες και οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι στο Δημοτικό Σχολείο εγγράφονται οι μαθητές που συμπληρώνουν την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής ηλικία έξι ετών και διαθέτουν Πιστοποιητικό Φοίτησης από το Νηπιαγωγείο.



Αρχίζουν τη Δευτέρα οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας

Αρχίζει από τη Δευτέρα 14 Μαΐου η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (ΔΒΑ) του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr) για εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους παιδικούς σταθμούς το



Πότε ξεκινούν οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Από 2 έως 18 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία για τη σχολική χρονιά 2018-19. 

Εγγραφές μετά τις 19 Μαΐου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.).

Δείτε βήμα βήμα τον αναλυτικό οδηγό για τις προύποθεσεις και τα δικαιολογιτικά που χρειάζονται: 



Δημόσιο: 20.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά

20.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών θα γίνουν και ήδη οι ενδιαφερόμενοι έχουν ξεπεράσει τις 100.000. Οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά.



Πότε, σε ποιους και πώς χορηγείται ο ΑΦΜ

Τι κοινό έχει κάποιος που υποβάλει για πρώτη φορά φορολογική δήλωση με κάποιον που πρόκειται να ασκήσει κάποιο επάγγελμα ή θέλει να αποκτήσει άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου; Όλοι θα πρέπει να διαθέτουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.