Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

διευθυντρια



Βρετανία: Η Ρούλα Καλάφ είναι η πρώτη γυναίκα διευθύντρια των Financial Times

Η Ρούλα Καλάφ επελέγη για να γίνει η πρώτη γυναίκα διευθύντρια των Financial Times στην ιστορία της εφημερίδας, η οποία κυκλοφορεί εδώ και 131 χρόνια, μετά την ανακοίνωση του διεθυντή της, του Λάιονελ Μπάρμπερ ότι θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο.



Η διευθύντρια της CIA συμμετείχε σε βασανισμούς και στην κακοποίηση άνδρα

Η αμερικανική Γερουσία επικύρωσε την Πέμπτη τον διορισμό της Τζίνας Χάσπελ στην ηγεσία της CIA, παρά τον αμφιλεγόμενο ρόλο της στα προγράμματα ανακρίσεων μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.



Ποινική δίωξη κατά διευθύντριας μετά από καταγγελία ότι διώκει τα χριστιανικά σύμβολα

Κατηγορία για προσβολή θρησκεύματος και παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου απήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος της διευθύνουσας συμβούλου του ΕΟΠΠΕΠ, Έλενας Γιαννακοπούλου.



Η 28χρονη Χόουπ Χικς διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Και επίσημα ορίστηκε διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου το 28χρονο πρώην μοντέλο Χόουπ Χικς, μετά την απομάκρυνση του Αντόνιο Σκαραμούτσι.

Είχε, πριν από έναν μήνα, τοποθετηθεί προσωρινή επικεφαλής στον τομέα Επικοινωνίας και πλέον θα καθίσει σε μια θέση που αποδείχθηκε «ηλεκτρική καρέκλα» για τους προκατόχους της.



Προφυλακίστηκε η διευθύντρια της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία

Την προφυλάκιση της διευθύντριας της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία, Ιντίλ Εζέρ, αλλά κι άλλων πέντε ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, διέταξε το δικαστήριο της χώρας, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Hurriyet».



«Ήταν η κακή στιγμή» δήλωσε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ για τον θάνατο 45χρονου

Στην «κακή στιγμή» απέδωσε το θάνατο 45χρονου, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της 3ης Μαΐου στο Κιλκίς επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, απαντώντας σε καταγγελία που εξέδωσε σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ.