Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

διευκρινησεις



Υπ. Παιδείας: Διευκρινίσεις για τις νέες Πανελλήνιες και τις αλλαγές στο Λύκειο

Απαντήσεις σε βασικές απορίες δίνει το υπουργείο Παιδείας για να διευκολύνει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ώστε να κατανοήσουν τις αλλαγές που επιφέρει η πρόταση για τον νέο τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.



Διευκρινίσεις ΟΑΕΔ για το επίδομα

Διευκρινίσεις δίνει ο ΟΑΕΔ σχετικά με το επίδομα που λαμβάνει ο εγγεγραμμένος άνεργος από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, σύμφωνα με τον Νόμο 4430/2016.



Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επίδομα του ΟΑΕΔ

Ο ΟΑΕΔ δίνει διευκρινήσεις σχετικά με το επίδομα που λαμβάνει ο εγγεγραμμένος άνεργος από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.



Ερώτηση της ΝΔ για τη συνεργασία του Γκλεν Κιμ με το υπουργείο Οικονομικών

Διευκρινίσεις για την ιδιότητα, τη σχέση εργασίας και τις αμοιβές του Γκλεν Κιμ, ως συμβούλου του υπουργού Οικονομικών, ζητούν, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, πέντε βουλευτές της ΝΔ.



Διευκρινίσεις ζητεί από τον Τραμπ η Σουηδία

H πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσιγκτον ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε, όταν αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό γεγονός κατά το οποίο απειλήθηκε η δημόσια ασφάλεια και το οποίο εκτυλίχθηκε πρόσφατα στη χώρα αυτή.



Νέες διευκρινίσεις για τη Θεματική Εβδομάδα στα σχολεία

Μετά τον προβληματισμό και τα ερωτηματικά που προκάλεσε στους κύκλους των εκπαιδευτικών η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για τη "Θεματική Εβδομάδα", σχετικά με τη θεματολογία και την υλοποίησή της, η ηγεσία του υπουργείου προέβη σε σχετικές διευκρινίσεις.