Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

διεθνή ΜΜΕ



Διεθνής Τύπος για έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια: Βγαίνει κατά πολύ φτωχότερη και παραμένει δέσμια των πιστωτών της

Με εκτενή ρεπορτάζ, πρωτοσέλιδα και αναλύσεις ο διεθνής Τύπος αναφέρεται στην Ελλάδα και στην επίσημη έξοδο της από τα μνημόνια, αναδεικνύοντας την 20ή Αυγούστου ως ένα ορόσημο για την ελληνική οικονομία.



Τι λένε τα διεθνή ΜΜΕ για τη βιβλική καταστροφή

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έχουν γίνει οι καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και την Ελευσίνα, με ιστοσελίδες ανά τον κόσμο να μεταδίδουν εικόνες και βίντεο από τις καταστροφές και να παρακολουθούν στενά τον δραματικό απολογισμό.  



Τα διεθνή ΜΜΕ για την άδεια του Κουφοντίνα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε διήμερη άδεια από την φυλακή, αλλά και οι πολιτικές αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε.

Την είδηση μεταδίδουν τα μεγαλύτερα πρακτορεία του κόσμου αλλά και μεγάλες ιστοσελίδες.



Νέα πληγή για τον τουρισμό στην καρδιά του καλοκαιριού: Δείτε πως περιγράφουν τα διεθνή ΜΜΕ τον φονικό σεισμό στην Κω

Την είδηση του φονικού σεισμού των 6,6 Ρίχτερ που χτύπησε τα ξημερώματα της Παρασκευής την Κω προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων, μεταδίδουν όλα τα μεγάλα ξένα Μέσα ενημέρωσης.

Εκτενείς είναι οι αναφορές στα Βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, καθώς το νησί της Κω είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς.



Πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ η τραγωδία με την Porsche, τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo και την αδικοχαμένη οικογένεια

Η τραγωδία που συγκίνησε το πανελλήνιο το απόγευμα της Κυριακής στο 89ο χιλ. Αθηνών-Λαμίας κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες...



Πρωταπριλιά: Αυτές ήταν οι πιο αστείες "ειδήσεις"" στα διεθνή ΜΜΕ

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ μετακομίζει στην Κίνα, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας θα αποκλειστεί από το Euro 2016...στην περίπτωση που η Βρετανία αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η εταιρεία Uber προωθεί μια νέα υπηρεσία κατά την οποία οι επιβάτες θα μεταφέρονται στις...