Κυριακή 29 Μαΐου 2022 -

διάσημοςΟι ρόλοι που έκαναν διάσημο τον Χάρρυ Κλυνν

Αυτό που άλλαξε τη ζωή στον Χάρρυ Κλυνν ήταν η συμμετοχή του σε μια βραδιά ταλέντων του Γιώργου Οικονομίδη, καθώς, εκτός από το πρώτο βραβείο, «κερδίζει» την πρόταση του κονφερασιέ να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.Καναδάς: Βρέθηκε κρυμμένο έργο πίσω από διάσημο πίνακα του Πικάσο

Ένα από τα μεγάλα μυστήρια της τέχνης έλυσαν ερευνητές της Πινακοθήκης του Οντάριο στο Τορόντο του Καναδά. Χρησιμοποιώντας μια νέα, σύγχρονη μέθοδο σάρωσης με ακτίνες xray επιστήμονες εντόπισαν το μυστικό που έκρυβε ο διάσημος πίνακας του Πικάσο «La Misereuse Accroupie».Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός!

Ο γνωστός τραγουδιστής πριν λίγες μέρες έκανε πρόταση γάμου και αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Χρύσα Μπελούση, έχοντας στο πλευρό λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.Survivor 2: Σε ποιον διάσημο δίνουν 30.000 ευρώ για να πει το «ναι»

Αν και  το Survivor  έχει τελειώσει εδώ και 10 μέρες  παραμένει στο προσκήνιο για πολλούς λόγους.

Ένας από αυτούς είναι ο Ντάνος και η νέα του ζωή  στην Σκιάθο και άλλος ένας ο δεύτερος κύκλος και τα ονόματα που θα δούμε στο Survivor 2.Ο 11χρονος πρίγκιπας της Νορβηγίας έγινε διάσημος για τον πιο αστείο λόγο!

Όλα τα παιδιά βαριούνται τις κοινωνικές εκδηλώσεις των μεγαλύτερων. Πόσω μάλλον όταν πρέπει να ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο σε όλη τους την ζωή...Τραγικό: Διάσημος αθλητής βρέθηκε απαγχονισμένος! (Φωτό)

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο διάσημος αθλητής, σοκάροντας με την πράξη του αυτή την κοινή γνώμη, αφού όλες οι ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Μία πράξη που δεν μπορεί κανένας να την εξηγήσει, αφού δεν υπήρχαν κάποια σημάδια στη συμπεριφορά του που οδηγούσαν σε μία τέτοια πράξη.