Κυριακή 12 Μαΐου 2024 -

διαρροή αερίου



Σουηδία: Σταμάτησε η διαρροή αερίου στον αγωγό Nord Stream 1, αλλά όχι και στον Nord Stream 2

Οι φυσαλίδες που προκλήθηκαν από τις διαρροές αερίου σταμάτησαν πάνω από τον αγωγό Nord Stream 1, αλλά όχι τον Nord Stream 2, ανακοίνωσε σήμερα η σουηδική ακτοφυλακή έπειτα από μια πτήση πάνω από τους δύο αγωγούς που φέρεται να υπέστησαν δολιοφθορά στη Βαλτική θάλασσα.



Διαρροή αερίου σε πλατφόρμα έξω από το λιμάνι της Λεμεσού

Διαρροή αερίου από κυλίνδρους σημειώθηκε απόψε, έξω από το λιμάνι της Λεμεσού.

Σύμφωνα με τo ΡΙΚ, οι κύλινδροι είναι τοποθετημένοι σε πλατφόρμα φορτηγού, η οποία βρίσκεται σταθμευμένη έξω από το λιμάνι προς την περιοχή του Ladys Mile, που εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Αρχής Λιμένων.



Κίνδυνος διαρροής αερίου από κουζίνες Bosch και Pitsos

Για κίνδυνο διαρροής αερίου από κουζίνες των εταιρειών Bosch και Pitsos προειδοποιεί η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και καλεί τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει συσκευές που έχουν κατασκευαστεί από το 2006 έως το 2011 να ελέγξουν αν η συσκευή τους περιλαμβάνεται στις προβληματικές.



17 οι τραυματίες από την έκρηξη στο Παρίσι: Διαρροή φυσικού αερίου η αιτία

Μια ισχυρή έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή αερίου σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε ένα κτιριακό συγκρότημα στο κέντρο του Παρισιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 17 τραυματίες, ένας εξ αυτών σοβαρά, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο τα σωστικά συνεργεία και την αστυνομία.