Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

διαπραγμάτευσης



Σταθάκης: Όλη η νομοθεσία για τα κόκκινα δάνεια είναι προϊόν διαπραγμάτευσης

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, «Όλη η νομοθεσία για τα "κόκκινα" δάνεια είναι προϊόν διαπραγμάτευσης. Συζητήθηκαν όλα τα πιθανά εργαλεία και το ενδεχόμενο να αγοράζουν οι δανειολήπτες το δάνειό τους στο ύψος που το αγοράζουν τα funds, αλλά απορρίφθηκε».



Συνέντευξη Τύπου το απόγευμα για την πορεία της διαπραγμάτευσης

Συνέντευξη τύπου για την πορεία των διαπραγματεύσεων θα δώσουν το απόγευμα στις 18:00 οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.



Κραχ και αναστολή συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Κίνας

Ανεστάλησαν οι συναλλαγές στα χρηματιστήρια της Σανγκάης και της Σενζέν, καθώς ο δείκτης CSI300 υποχώρησε 7% στην πρώτη συνεδρίαση του 2016.

Η κατάρρευση του CSI300, που αντικατοπτρίζει τις επιδόσεις 300 μεγάλων επιχειρήσεων στα δύο κινεζικά χρηματιστήρια, προκάλεσε για πρώτη φορά διακοπή της συνεδρίασης για το υπόλοιπο της ημέρας.



Βενεζουέλα: «Να είναι καλά ο Τσάβες που καταλήξαμε σε συμφωνία για το κλίμα»

Η επικεφαλής της ομάδας των διαπραγματευτών της Βενεζουέλας στη σύνοδο για το κλίμα είπε πως σκοπεύει να επισκεφθεί τον τάφο του θανόντος σοσιαλιστή ηγέτη ΟύγοΤσάβες για να τον τιμήσει, διότι εκείνος, παρότι αυτό δεν θα του αναγνωριστεί ποτέ, είναι ένας από τους αρχιτέκτονες της συμφωνίας η οποία επιτεύχθηκε χθες στο Παρίσιγια την επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής.



Αναστολή της απεργίας των φαρμακοποιών- To σκληρό παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης

Οι φαρμακοποιοί ανέστειλαν προσωρινά -έως το Σάββατο- τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, τις οποίες είχαν ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.