Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

διαμερίσματά



Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα με κρυφή κάμερα

Ιδιοκτήτης ακινήτου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή, επειδή νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα, μέσα στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε κρυφή κάμερα.



Πύργος και Αμαλιάδα: Μίσθωση διαμερισμάτων για στέγαση σπουδαστών

Διαγωνισμό για τη μίσθωση 40 συνολικά διαμερισμάτων, 20 σε Πύργο και 20 σε Αμαλιάδα, για τη δωρεάν στέγαση των αδύναμων οικονομικά σπουδαστών που θα εισαχθούν στα ΤΕΙ του Νομού για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, προκηρύσσει το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας.



Ποιοι μπορούν να πάρουν επιδότηση για να βάλουν φυσικό αέριο

Σήμερα Πέμπτη ανοίγει το νέο πρόγραμμα επιδότησης εγκατάστασης θέρμανσης με φυσικό αέριο σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες στην Αττική.



Δόθηκε το πράσινο φως για την εγκατάσταση κάμερας στις εισόδους διαμερισμάτων

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είπε το ''ναι'' για τη χρήση καμερών στις εισόδους των διαμερισμάτων πολυκατοικιών αλλά υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί.



Πύργος Γκρένφελ: Υπερσύγχρονα διαμερίσματα πριν την απόλυτη καταστροφή - Δείτε το εσωτερικό τους (φώτο)

Πριν τη φονική φωτιά που ξέσπασε στον Πύργο τα διαμερίσματα ήταν πολύ όμορφα και διέθεταν ανέσεις.

Τα διαμερίσματα του 24όροφου κτηρίου ήταν πανέμορφα στο εσωτερικό τους με μοναδική θέα.

Ο Πύργος Γκρένφελ κτίστηκε το 1974 και είναι ιδιοκτησίας του συμβουλίου του Κένσινγκτον και Τσέλσι που χειρίζεται ο ομώνυμος οργανισμός διαχείρισης κατοικιών της περιοχής.



Λονδίνο: Γυναίκα πρόσφερε 21 διαμερίσματα στους άστεγους του πύργου Γκρένφελ

Μία κίνηση που προσφέρει λύση επί της ουσίας σε δεκάδες ανθρώπους που έμειναν δίχως στέγη μετά τη φωτιά στον πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, πραγματοποίησε μία γυναίκα, προσφέροντας 21 διαμερίσματα, τα οποία μπορούν να στεγάσουν δεκάδες ανθρώπους, σε περιοχή που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της τραγωδίας.