Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Διακοπές ρεύματος



Διακοπές ρεύματος, εάν ο Πούτιν κλείσει τη στρόφιγγα..Kρίσιμη ημερομηνία η 11η Ιουλίου

Σενάρια τρόμου με τις ευρωπαϊκές πόλεις να ηλεκτροδοτούνται με το δελτίο πλανώνται στα κράτη της Γηραιάς Ηπείρου καθώς η Μόσχα του Πούτιν επιμένει στα παιχνίδια με τη στρόφιγγα της παροχής αερίου.Η ανησυχία έχει σκορπιστεί… και στον Νότο της Ευρώπης όπου οι κυβερνήσεις δεν αποκλείουν είτε ένα ντόμινο διακοπών ρεύματος και φυσικού αερίου στην περίπτωση που η Gazprom κόψει τις ροές μέσω τ



Σε αδιέξοδο περιοχές της Αττικής

Πολλές περιοχές της Αττικής είναι χωρίς ρεύμα λόγω των προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση που προκάλεσε η«Μήδεια» με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να μην έχουν θέρμανση ούτε όμως και τα απαραίτητα αλλά και ασθενείς που κάνουν χρήση του ρεύματος για την φαρμακευτική τους περίθαλψη να είναι σε αδιέξοδο.



Διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβες σε γραμμές Μέσης Τάσης, αλλά και πολύ μεγάλο αριθμό μεμονωμένων βλαβών στη Χαμηλή Τάση πανελλαδικά στην Κεντρική Ελλάδα, στην Ήπειρο και στην Πελοπόννησο, κυρίως στα ορεινά τμήματα περιοχών όπως Καρδίτσας, Λαμίας, Βόλου, Τρικάλων, Θήβας, Άμφισσας, Ιωαννίνων, Άρτας κ.λπ. καθώς και σε νησιά του Β. Αιγαίου.



ΔΕΔΔΗΕ: Η νεότερη ενημέρωση για τις διακοπές ρεύματος

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία των τεχνικών εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών στην Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Κάτω Σούλι, Πεντέλη (Μοναστήρι Αγίου Παντελεήμονα) και Ιπποκράτειο Πολιτεία.



Διακοπές ρεύματος τις επόμενες ημέρες στη Σαντορίνη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το ΔΕΔΔΗΕ στη Σαντορίνη θα σημειωθούν διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότηση ως εξής:



Διακοπές ρεύματος στα βόρεια προάστια από δέντρα που πέφτουν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ

Διακοπές ρεύματος σημειώνονται τις τελευταίες ώρες σε περιοχές των βορείων προαστίων της Αττικής λόγω δέντρων που πέφτουν πάνω στις γραμμές της ΔΕΗ.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης, «έχουμε αρκετές διακοπές στον Άγιο Στέφανο τη Δροσιά τα Βριλήσσια αλλά και τον Πειραιά».