Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

διαφοροποίηση



Διαγραφή Παπακώστα από την ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε εκτόςτης Κοινοβουλευτικής του  Ομάδας την βουλευτή Β' Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα. 

Με επιστολή που έστειλε το πρωί της Πέμπτης προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώνει ότι η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. 



Διαφοροποίηση Μοσκοβισί για το «πάγωμα» των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους από τον ESM

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται «στο μάτι του κυκλώνα», μετά την απόφαση του ESM να «παγώσει» τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ο κοινοτικός Επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί, τάσσεται στο πλευρό της χώρας.



Βενιζέλος: Θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ αν επιστρέψει ο Παπανδρέου (Βίντεο)

Τη διαφοροποίησή του, από τη χθεσινή στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ψηφίσει τις τροπολογίες για το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες, εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.



Πέρασαν με 153 «ναι» τα προαπαιτούμενα, διαφοροποίηση ΑΝΕΛ στο άρθρο για το Μέγαρο Μουσικής

Υπερψηφίστηκε αργά το βράδυ από τη Βουλή το νομοσχέδιο για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων, αφού προηγήθηκε μία θυελλώδης συζήτηση με αφορμή τις δηλώσεις Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και τον άγριο ξυλοδαρμό που είχε προηγηθεί από χρυσαυγίτες εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα.



B.Μεϊμαράκης: ''Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί''

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα δεχτεί διαφοροποιήσεις μέσα στη ΝΔ στέλνει ο πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Όποιος διαφοροποιηθεί θα διαγραφεί» δηλώνει σε συνέντευξη.