Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

διαφορετικοτητα



«Ασφαλή Σχολεία» στην Αυστραλία: προστατεύεται η διαφορετικότητα ή διώκεται η φυσικότητα;

Λίγους μήνες πριν, τον δημόσιο διάλογο μονοπώλησε το ζήτημα της σχέσεως των δύο φύλων και της σεξουαλικότητας με αφορμή την θεματική εβδομάδα για τις έμφυλες ταυτότητες, την οποία διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Γράφει ο Νικόλαος Κόϊος, Συντονιστής Περιεχομένου της Πεμπτουσίας

 



«Βραβείο διαφορετικότητας» καθιερώνει η FIFA

«Βραβείο Διαφορετικότητας» κατά των διακρίσεων στο ποδόσφαιρο προωθεί η FIFA, που ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τον επόμενο Ιούλιο.



Η εξομολόγηση ενός Ολυμπιονίκη για τον HIV και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στο δικαίωμα στη διαφορετικότητα θα φιλοξενήσει απόψε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο Γκρεγκ Λουγκάνις, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών στον χώρο των καταδύσεων, έρχεται στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της ΜΚΟ Κέντρο Ζωής, για να δώσει μία και μοναδική ομιλία για το ελληνικό κοινό.



Η εξομολόγηση ενός Ολυμπιονίκη για τον HIV και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στο δικαίωμα στη διαφορετικότητα θα φιλοξενήσει στις 16 Σεπτεμβρίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο Γκρεγκ Λουγκάνις, ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές όλων των εποχών στον χώρο των καταδύσεων, έρχεται στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της ΜΚΟ Κέντρο Ζωής, για να δώσει μία και μοναδική ομιλία για το ελληνικό κοινό.