Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

διαφημίσεις

 

Αγαπημένες παλιές ελληνικές διαφημίσεις που δεν ξεχνάμε (Βίντεο)

Παλιές διαφημίσεις που ξυπνάνε αναμνήσεις σε όσους πρόλαβαν να τις απολαύσουν στους τηλεοπτικούς δέκτες τους.



Αρνητικά σχόλια από τα κανάλια στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διαφημίσεων

Αρνητικά σχόλια συγκέντρωσε  από τους φορείς και ειδικά από την Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών, Πανελλαδικής Εμβέλειας (ΕΗΤΗΣΕΕ) το  νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, ασκώντας κριτική στο θέμα που αφορά τη διαμόρφωση ηλεκτρονικής πλατφόρμας διαφημίσεων.



Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του Survivor για εμφανίσεις και post!

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως εξαργυρώνουν οι παίκτες του Survivor την αναγνωρισιμότητα που πήραν… στις βαλίτσες του φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι αμοιβές τους για εμφανίσεις σε μαγαζιά και αναρτήσεις στο Instagram ξεκινούν από 800 ευρώ και ανεβαίνουν φυσικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.



Ο Google Chrome θα μπλοκάρει αυτόματα τις ενοχλητικές διαφημίσεις

Όλες οι διαφημίσεις που θα παίζουν στην νέα έκδοση του Google Chrome που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να μην χαλάνε την εμπειρία χρήσης.



Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Γιώργος Λιάγκας

Ελεγκτέος από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του Συμβουλίου για τη συμμετοχή του δημοσιογράφου και παρουσιαστή στην διαφήμιση τυριών “Dirollo”. Συγκεκριμένα, η ΕΣΗΕΑ επέβαλε την προσωρινή διαγραφή του παρουσιαστή διάρκειας 18 μηνών από τα μητρώα της.