Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

8 °C

Σήμερα, 29. Φεβρουαρίου 2020

διαδηλώσεις



Χονγκ Κονγκ: Επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ χρησιμοποίησε σήμερα αντλίες νερού και δακρυγόνα για να διαλύσει τους διαδηλωτές που εκτόξευαν βόμβες μολότωφ και τούβλα κοντά στο κτίριο που στεγάζει το Νομοθετικό Συμβούλιο της πρώην βρετανικής αποικίας και σε γραφεία της κεντρικής κυβέρνησης.



G7: Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν τα σύνορα Γαλλίας – Ισπανίας

Ένα πολύχρωμο πλήθος συγκεντρώθηκε στη γαλλική μεθόριο με την Ισπανία, μερικά χιλιόμετρα από το Μπίαριτς, όπου φιλοξενείται το G7, η Σύνοδος των επτά πιο ανεπτυγμένων χωρών του Πλανήτη.



Γκουαϊδό - Θέλει διαδηλώσεις μέχρι να ανατραπεί ο Μαδούρο

Ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε σήμερα τους Βνεζουελάνους να διαδηλώνουν μέχρι να παραιτηθεί ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο.

Δεν θα φύγουμε από τους δρόμους μέχρι να πετύχουμε το τέλος του σφετερισμού της εξουσίας ανέφερε σε ένα ηχητικό μήνυμα του που αναρτήθηκε στο Twitter.



Αλβανία: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους κατά του Ράμα

Χιλιάδες διαδηλωτές περικύκλωσαν σήμερα το κοινοβούλιο της Αλβανίας στα Τίρανα απαιτώντας την παραίτηση της κυβέρνησης, την οποία κατηγορούν για διαφθορά και για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.



Διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα κατά του Μαδούρο

 Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να πλημμυρίσουν σήμερα τους δρόμους της Βενεζουέλας, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο και να ζητήσουν εκλογές εδώ και τώρα. Οι διαδηλώσεις, τις οποίες έχουν δηλώσει ότι στηρίζουν οι ΗΠΑ, πραγματοποιούνται σε μία συμβολική ημέρα για τη χώρα, την 61η επέτειο από την ανατροπή του δικτάτορα στρατηγού Μάρκος Πέρες Χιμένες, ενώ την



Σερβία: Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά του Α.Βούτσιτς

Χιλιάδες διαδηλωτές αψήφησαν το χιόνι και τσουχτερό κρύο στο Βελιγράδι και βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά του προέδρου της χώρας Αλεξάντερ Βούτσιτς και του κόμματός του SNS για πέμπτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο.