Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ



Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και Ρουμάνους Ψυχολόγους, Εκπαιδευτικούς, Ψυχιάτρους και Νευρολόγους



Ο Γέροντας Εφραίμ για την αρετή της μετανοίας και την Αγία Μαρία την Αιγυπτία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Στην αρετή της μετανοίας αναφέρθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ κατά τη διάρκεια της Διαδικτυακής Σύναξης με τους συνεργάτες περιεχομένου του Ancient Faith Ministries που διοργανώθηκε από το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ» το Σάββατο 1η Απριλίου 2023.



Σήμερα η Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με φοιτητές

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και με φοιτητές της ενορίας Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου, της περιοχής Κλουζ – Ναπόκα της Ρουμανίας, διοργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ» σήμερα Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, στις 19:30.



Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Γαλλικό Οργανισμό MEDSCIF (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η Διαδικτυακή Σύναξη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ με τον Γαλλικό Οργανισμό MEDSCIF για την Ιατρική, την Επιστήμη και την Πίστη που διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό Πεμπτουσία, σε συνεργασία με την γαλλόφωνη διαδικτυακή πύλη orthodoxie.com και τον Γαλλικό Οργανισμό την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022.



ΖΩΝΤΑΝΑ: Διαδικτυακή Σύναξη με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο

Παρακολουθήστε ζωντανά τη Διαδικτυακή Σύναξη με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο που διοργανώνει το Διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με το TRINITAS TV.



Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, νέους και παιδιά από τη Ρουμανία

Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, νέους και παιδιά από το Cluj της Ρουμανίας διοργανώνει το Διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20:00 (Ώρα Ελλάδος).