Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 -
Ξάστερος ουρανός

1 °C

Σήμερα, 25. Ιανουαρίου 2022

διαδικτυακηΕπεσε θύμα διαδικτυακής σπείρας ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Προσέξτε τους απατεώνες που προσποιούνται τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο διαδίκτυο.

«Αγαπητοί θαυμαστές έμαθα ότι ένας ή περισσότεροι απατεώνες με μιμούνται και ζήτησαν από μερικούς από εσάς, με προσωπικά μηνύματα, να δωρίσετε χρήματα για διάφορους σκοπούς», έγραψε ο ηθοποιός στο Twitter του.Μεγάλη διαδικτυακή απάτη φέρεται να έχει στηθεί στα social media

Mια μεγάλη διαδικτυακή απάτη φέρεται να έχει στηθεί στα social media από αγνώστων λοιπών στοιχείων ομάδα που αποσπά μεγάλα ποσά σε εβδομαδιαία βάση, από ανυποψίαστους χρήστες.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πρόκειται για μια προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης, μέσω παραπλανητικών διαφημιστικών μηνυμάτων.Διαδικτυακή πρωτοβουλία για να επιστρέψουν οι Ελληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό: «Θα γυρνούσα στην Ελλάδα αν...»

Περίπου 250.000 Ελληνες έχουν πάρει τη μεγάλη απόφαση και έφυγαν για το εξωτερικό, από την αρχή της κρίσης. Μία διαδικτυακή πρωτοβουλία ψάχνει τρόπους για να τους... γυρίσει πίσω.Προσοχή! Απάτη τα likes μέσω facebook για να κερδίσεις μια Mercedes! (Φωτό)

Διαστάσεις επιδημίας έχει λάβει η διαδικτυακή απάτη που στήθηκε από αγνώστους μέσω facebook και προτρέπει τους χρήστες να ακολουθήσουν συγκεκριμένη σελίδα με την επωνυμία «Mercedes Benz-AMG» για να πάρουν μέρος σε κλήρωση που θα χαρίσει σε τρεις τυχερούς ΙΧ αυτοκίνητα τύπου Mercedes benz E63 AMG.Ποιες υπηρεσίες του Taxis θα κλείσουν και για πόσο λόγω αλλαγής του έτους

Εν όψει της ολοκλήρωσης των εργασιών για το κλείσιμο του έτους, η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ εξέδωσε αναλυτικό προγραμματισμόμε τις ημερομηνίες διακοπής και επαναλειτουργίας λειτουργίας βασικών εφαρμογών του Taxis.

Ο προγραμματισμός έχει ως εξής: