Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΔΕΘ 2018



Η γκάφα σε πινακίδα της ΔΕΘ που κάνει το γύρο του διαδικτύου - Δείτε ΦΩΤΟ!

Με λατινικούς χαρακτήρες, δηλαδή στα αγγλικά, ο υπάλληλος είχε ζητηθεί να δείξει το σημείο συνάντησης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Αντιπροσώπων.



Σε απόγνωση το Μαξίμου έκανε το άσπρο-μαύρο σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Με μία μακροσκελέστατη ανακοίνωση το πρωθυπουργικό γραφείο προσπάθησε πάρα πολύ ώστε να φέρει τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκη στα μέτρα του και με αυθαίρετα συμπεράσματα το μόνο που κατάφερε είναι να  αποδείξει ότι τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη ΔΕΘ έχουν ενοχλήσει πάρα πολύ τους κυβερνώντες που βλέπουν από την άλλη πλευρά να υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για την πραγματική έξοδο της χώρας



ΔΕΘ 2018: Από τον ΠΑΟΚ δεν πήρε φανέλα ο Μητσοτάκης - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Μετά από την βόλτα στα περίπτερα του Άρη και του Ηρακλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε και το περίπτερο του ΠΑΟΚ. Εκεί, τον υποδέχθηκε ο ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, κι ο Γιώργος Κούδας.



Γίνε και εσύ πιλότος F16: Ο προσομοιωτής των Viper το πιο hot έκθεμα του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων στην ΔΕΘ- Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ!

Στο πιο δημοφιλές έκθεμα του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει εξελιχθεί ο προσομοιωτής των F-16 Block 70/72, των "Οχιών", στην έκδοση δηλαδή που θα αναβαθμιστούν τα 84 μαχητικά της ΠΑ. 


Μητσοτάκης στο περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ: Πολύ ωραία τα βλέπω τα πράγματα με Τσίπρα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έκανε βόλτα στα περίπτερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πέρασε και από το περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και βγήκε στο μικρόφωνο της εκπομπής του ραδιοφώνου που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη.



Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Η ατάκα με νόημα στους φωτογράφους - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από στελέχη και βουλευτές του κόμματος. Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας.