Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

δεθ



Κορονοϊός: Στον «αέρα» και η φετινή ΔΕΘ!

Ο κορονοϊός όπως φαίνεται δεν αφήνει τίποτα… ανεπηρέαστο στην χώρα μας την φετινή χρονιά κι αυτό καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ακόμη και η διοργάνωση της ΔΕΘ για το 2020 είναι κάθε άλλο παρά βέβαιη!



«Σ’ αγαπώ, θα τρελαθώ!»: Η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση και εκεί έζησε μία αμήχανη στιγμή, αφού τον πλησίασε μία νεαρή γυναίκα με την οποία νόμιζε ότι θα έβγαζε selfie. Έλα μου όμως που εκείνη τραβούσε βίντεο!



Το βίντεο του Κυριάκου για την ΔΕΘ: «Τρεις μέρες σε δύο λεπτά»

Ένα ξεχωριστό βίντεο ανέβασε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπυκνώνοντας σε τρία λεπτά τα όσα έγιναν το περασμένο τριήμερο στην ΔΕΘ.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην ΔΕΘ «την πρώτη εβδομάδα», όπως είχε ευχηθεί το 2018, δηλαδή με την ιδιότητα του πρωθυπουργού.



ΔΕΘ 2019: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στα περίπτερα ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή - Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ έκανε επισκέψεις στα περίπτερα τριών αθλητικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλή, του Άρη και του ΠΑΟΚ.



ΔΕΘ: Συνάντηση Μητσοτάκη - Ζέρβα και η ατάκα για τη γραβάτα

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα το πρωί στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 84η ΔΕΘ.



Έφτασε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης: Συνάντηση με τη διοίκηση της Έκθεσης

Με την διοίκηση της ΔΕΘ και το ΔΣ των εργαζομένων της ΔΕΘ συναντήθηκε λίγο μετά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις της 84ης έκθεσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα περίπτερα της ΔΕΘ, ενώ στις 13:20 το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η ομιλία Πρωθυπουργού στο Βελλίδειο.