Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δένδια



Επικοινωνία Δένδια- Μενέντεζ: Άριστες οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ

Τις άριστες ελληνοαμερικανικές σχέσεις και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο συζήτησε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μενέντεζ.



Συνάντηση Δένδια- Ράμα: Στο επίκεντρο οι περιφερειακές εξελίξεις

Συνάντηση με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και οι πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

 



Η αντιμετώπιση της πανδημίας στο επίκεντρο της συνομιλίας Δένδια-Ντιμιτρόφ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας Νικολά Ντιμιτρόφ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.



Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Στόλτενμπεργκ- Tι συζήτησαν οι 2 άνδρες

Τηλεφωνική συνομιλία με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η ανάγκη αποκλιμάκωσης της έντασης από πλευράς της Τουρκίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.



Τα "καρφιά" του Δένδια για σχέδιο άλωσης του Τύπου

«Μαύρη» λίστα με διατάξεις που «η σημερινή κυβέρνηση έχει προωθήσει στη Βουλή για την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων», πρόκειται να παρουσιάσει το επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία, όπως προανήγγειλε μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην Ολομέλεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νίκος Δένδιας.



Μουζάλας: Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα- Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δένδια

Μεσα στα όσα δήλωσε σε σημερινή συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Βήμα FM ο Γιάννης Μουζάλας ζήτησε και μια συγγνώμη από τον Νίκο Δένδια.

O αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής παρέπεμψε σε παλαιότερη συνέντευξή του όπου αναγνώρισε ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική απ΄ ότι νόμιζε και είπε: