Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

δεμενη



Απίστευτο: Ληστές άφησαν δεμένη και φιμωμένη μια ηλικιωμένη για 5 ημέρες!

Απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνίστρια» μια κάτοικο Εξαρχείων. Ληστές άφησαν δεμένη και φιμωμένη μια ηλικιωμένη για 5 ημέρες!

«Η αδελφή σας έχει τέσσερις μέρες τα παράθυρα ανοιχτά και κάτι έχει συμβεί», ήταν το μήνυμα γειτόνισσας της 77χρονης που κινητοποίησε τον αδελφό της, ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία.



Στυγερό έγκλημα στον Αγιο Παντελεήμονα: Αγρια δολοφονία γυναίκας - Τη βρήκαν δεμένη κάτω από το κρεβάτι της

Η γυναίκα που ήταν σε προχωρημένη σήψη είχε δεμένα τα χέρια της και ο δολοφόνος την είχε τοποθετήσει κάτω από το κρεβάτι.

Άγριο έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα.



Ηλικιωμένη βρέθηκε δεμένη σε καρέκλα και χτυπημένη βάναυσα στο κεφάλι

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε το μεσημέρι μία ηλικιωμένη, 91 ετών, μέσα στο σπίτι της στα Βούναινα της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οικείο πρόσωπο εντόπισε τη γυναίκα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.



Αγρια ληστεία στο Πήλιο. Την άφησαν δεμένη μέχρι το πρωί

Συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών για ληστεία που συνέβη προχθές το βράδυ στη Βυζίτσα, με θύμα μία 75χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, γύρω στις 9 το βράδυ εισέβαλλαν στο σπίτι της 75χρονης που ζει μόνη και έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.



Κίνα: Οκτάχρονη «ψυχικά ασθενής» είναι δεμένη σε δέντρο επί πέντε χρόνια

Ένα οκτάχρονο κορίτσι σε χωριό της κινεζικής επαρχίας Χενάν, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, εδώ και πέντε χρόνια περνά τον περισσότερο χρόνο δεμένο με σχοινί σε δέντρο.



Δεμένη σε βαρέλι με τσιμέντο βρέθηκε 39χρονη Γερμανίδα

Η 39χρονη Γερμανίδα Ρίτα Ντάρι Βίνκλερ, η οποία αγνοούνταν εδώ και ένα μήνα στην Τουρκία, βρέθηκε δεμένη μέσα σε ένα βαρέλι με τσιμέντο, ενώ έφερε και σημάδια στραγγαλισμού.