Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Δεμένα πλοία



Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, για το θέμα της υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα.



Κρήτη: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία που βρίσκονται στα λιμάνια της Σούδας και του Ηρακλείου, τουλάχιστον μέχρι τις 8 αύριο το πρωί. Λόγω των θυελλωδών ανέμων, τα τοπικά λιμεναρχεία εξέδωσαν απαγορευτικό απόπλου.

Νεώτερη ανακοίνωση θα υπάρξει αύριο το πρωί, ώστε εάν επιτραπεί ο απόπλους τους να αναχωρήσουν στις 10.



Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά

Προβλήματα σε ορισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχει προκαλέσει η ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη, που σύμφωνα με την ΕΜΥ σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιήθηκε στις 15:00 το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Blue Star Paros για Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Ρόδο, Καστελόριζο.



Καιρός: «Δεμένα» τα πλοία

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι ισχυροί νότιοι άνεμοι σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακυρώσεις δρομολογίων και πλοία θα παραμείνουν "δεμένα" στα λιμάνια.



Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - 24ωρη απεργία της ΠΝΟ

Δεμένα θα μείνουν σήμερα Πέμπτη τα πλοία λόγω 24ωρης απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων ζητώντας τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων.