Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

δεμενα



Απεργία στα πλοία στις 3 Σεπτέμβρη

Η ΠΝΟ ανακοίνωσε πως τα πλοία τη Δευτέρα 3 του Σεπτέμβρη, θα μείνουν δεμένα λόγω 24ωρης απεργίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Διοίκηση κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση μετά από αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ ΠΝΟ και Συνεδρίου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) για ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2018.

 

Δεμένα τα πλοία σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα την Πρωτομαγιά

Δεμένα αναμένεται να μείνουν τα πλοία στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, τη ερχόμενη Τρίτη, μετά την εξαγγελία της απεργίας των ναυτεργατών την Κέρκυρας και τη συμμετοχή τους στην απεργία της ΓΣΕΕ, για την εργατική Πρωτομαγιά.



Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Πρωτομαγιά. 24ωρη απεργία της ΠΝΟ

Τη συμμετοχή της στην απεργία της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 1η Μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, απoφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Η απεργία θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τρίτης 1η Μαΐου με ώρα λήξης τις 24:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.



Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία, λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, από σήμερα τις 6 το πρωί έως στις 6 το πρωί της Πέμπτης 19 Απριλίου, θα παραμείνουν τα πλοία της ακτοπλοΐας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΠΝΟ, με προοπτική κλιμάκωσης.



Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου

Δεμένα θα είναι τα πλοία αύριο Τετάρτη 18 Απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία με ώρα έναρξης στις 06:00 το πρωί, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Η ΠΝΟ εμμένει στις θέσεις της σχετικά με το σχέδιο υπουργικής απόφασης για τις ενδομεταφορές από πλοία με σημαία τρίτου κράτους μεταξύ ελληνικών λιμένων.