Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

δέματα αγάπης



Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» φέρνει το μήνυμα της αγάπης μοιράζοντας δέματα σε αστέγους στο κέντρο της Αθήνας..

Με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου εργαζόμενοι και εθελοντές του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», μοιράζουν την περίοδο των Χριστουγέννων δέματα αγάπης σε αστέγους της πρωτεύουσας, προσφέροντας ανακούφιση και ένα χαμόγελο σε  όσους βρέθηκαν στο περιθώριο της κοινωνίας.



7.500 δέματα αγάπης μοίρασε ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος σε συνανθρώπους μας οι οποίοι παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές τους δυσκολίες, βρέθηκε για μια ακόμη χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς μέσω του πολύπλευρου και πολυσχιδούς κοινωνικού και φιλανθρωπικού της έργου.



«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Συμπαραστάτης και αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις μίας δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών, φιλανθρωπικών και προνοιακών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.



Η "Αποστολή" και τα δέματα αγάπης σε 5.200 οικογένειες

Νέα παιδιά επισκέφθηκαν 5.200 οικογένειες, σε 20 περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, προσφέροντας, σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις, δέματα αγάπης.