Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

δεμα



Κάκτος - Το απόλυτο μυστικό για υπέροχο δέρμα

Τα τελευταία χρόνια, οι υπερ-τροφές έχουν γίνει τάση. Τάση έχουν γίνει και διάφορα συστατικά που, όσο η επιστήμη εξελίσσεται και ερευνά, παρουσιάζουν μοναδικές ιδιότητες τόσο για την υγεία όσο και για την ομορφιά μας.



Δέμα γεμάτο καρφιά έσκασε στα χέρια εργαζόμενου σε εταιρεία κούριερ

Υπάλληλος της εταιρείας κούριερ FedEx τραυματίστηκε όταν εξερράγη δέμα που περιείχε καρφιά. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το περιστατικό συνέβη σε αποθήκη της εταιρείας κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Το δέμα είχε προορισμό το Όστιν και το συμβάν ερευνά το FBI.



ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός για ύποπτο δέμα με παραλήπτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συναγερμός έχει σημάνει μετά τον εντοπισμό ύποπτου δέματος με παραλήπτη τον Προέδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Το ύποπτο δέμα εντοπίσθηκε στα ΕΛΤΑ Ψυχικού. Σύμφωνα με πληροφορίες επι τόπου σπεύδει ειδική ομάδα πυροτεχνουργών.



Δέμα με ναρκωτικά εντοπίστηκε σε εταιρία ταχυμεταφορών

Ένας 21χρονος Έλληνας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας το μεσημέρι της Πέμπτης στη Ρόδο, κατηγορούμενος για αγορά-προμήθεια ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.



Συναγερμός στον Λευκό Οίκο: Οι αρχές ερευνούν ύποπτο δέμα

Οι είσοδοι και έξοδοι του Λευκού Οίκου έκλεισαν εξαιτίας ύποπτης δραστηριότητας και ένας ύποπτος έχει συλληφθεί. Αυτό μετέδωσε επικαλούμενο τη Mυστική Yπηρεσία (Secret Service) το τηλεοπτικό δίκτυο NBC στον λογαριασμό του στο τουίτερ.

Η Πενσιλβάνια Άβενιου και η πλατεία Λαφαγιέτ έχουν κλείσει για την κυκλοφορία.



Σύλληψη 29χρονου για το δέμα-βόμβα στον Παπαδήμο

Ο άνθρωπος που τον περασμένο Μάρτιο, έστειλε πακέτο-βόμβα στον πρώην Υποικ της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Μάιο στον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο είναι ένας 29χρονος, που σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική στο παρελθόν είχε συλληφθεί αρκετές φορές για επεισόδια ενώ μάλιστα είχε καταδικαστεί μία φορά σε φυλάκιση δύο ετών.