Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Δεκτή



Έγινε δεκτή η παραίτηση Λοϊζου

Δεκτή έγινε σύμφωνα με πληροφορίες  η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο πρωθυπουργός φεύγοντας από τις Βρυξέλλες ρωτήθηκε για το θέμα αυτό. Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν θα κάνει τελικά αποδεκτή την παραίτηση της κας Λοΐζου και απάντησε: «Θα ενημερωθώ και θα σας απαντήσω. Δεν έχω ενημερωθεί αυτή την στιγμή».



ΕΚΤΑΚΤΟ: Έγινε δεκτή η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά

Αποδεκτή έγινε η παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.

Σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο, ο κ. Τσίπρας «ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κοτζιά για την προσφορά του στην κυβέρνηση και τη χώρα τα τελευταία 3,5 χρόνια».



Παραιτήθηκε ο Τόσκας

Οι αρμοδιότητες Προστασίας του Πολίτη περιέρχονται στον Υπουργό Εσωτερικών κο Πάνο Σκουρλέτη, ενώ όπως αναφέρεται με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο κ. Τόσκας επανήλθε στην παραίτησή του που την είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα.



Η Μαλάλα έγινε δεκτή στην Οξφόρδη

Η εικοσάχρονη Πακιστανή ακτιβίστρια αρίστευσε στις εξετάσεις και πλέον θα φοιτήσει σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.



Πανελλαδικές: Η πρώτη των πρώτων είναι Χανιώτισσα και έγινε δεκτή στο ΜΙΤ

Βαλίτσες για Βοστόνη ετοιμάζει η Χανιώτισσα Κορίνα Διγαλάκη που συγκέντρωσε 19.574 μόρια και είναι η πρώτη σε βαθμολογία στον νομό. 



Δεκτή η τροπολογία για τη σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ στην τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας

Απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ για την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με βάση την τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Λάππα, την οποία έκανε δεκτή ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.