Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δεκαπενταύγουστος



Ελληνοτουρκικός διάλογος με Τουρκικές προκλήσεις σε πολλαπλά μέτωπα: Κατεχόμενα, Σουμελά, Αγιά Σοφιά – Ο Ερντογάν ανεβάζει τους τόνους

Στον απόηχο της συνάντησης που είχαν ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία χαρακτηρίστηκε από αρκετούς διεθνείς αναλυτές ως θετική, η Άγκυρα με προκλήσεις σε διάφορα μέτωπα δυναμιτίζει και πάλι το κλίμα.



Αλειτούργητη η Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο – Οι τουρκικές αρχές δεν έδωσαν άδεια για τέλεση Θείας Λειτουργίας

Οι Τουρκικές αρχές αρνήθηκαν να δώσουν άδεια για τέλεση Θείας Λειτουργίας στην Παναγία Σουμελά στον Πόντο, στις 15 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr



Αφιέρωμα της Pemtpousia TV στις Παναγίες του Δεκαπενταύγουστου

Στις 13:45 δείτε το αφιέρωμα «Παναγία Πελεκητή – Η Βασίλισσα των Αγράφων» Η Ιερά Μονή βρίσκεται στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα και σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία, κτίστηκε πριν από περίπου πέντε αιώνες.



«Μπλόκο» το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στις νταλίκες στην Εγνατία

Η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ενημερώνει τους επαγγελματίες οδηγούς ότι από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-08-2021 έως και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16-08-2021 ΔΕΝ θα επιτρέπεται στο δίκτυο της Εγνατίας Οδού και των Κάθετων Αξόνων η πραγματοποίηση ειδικών διελεύσεων υπέρβαρων/υπερμεγέθων οχημάτων και μηχανημάτων έργων (για την πραγματοποίηση των οποίων απαιτείται η χορήγηση ειδικής άδειας βάσει του Άρθρου 53 του Κ



Δεκαπενταύγουστος με ζέστη κι έντονα καιρικά φαινόμενα

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο, με έντονα καιρικά φαινόμενα να κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως μετά το μεσημέρι.



Κορονοϊός - Δεκαπενταύγουστος: Εντολή για τεστ στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας σε όσους επιστρέφουν

Κορονοϊός - Δεκαπεντάυγουστος: Εντολή για τεστ στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας σε όσους επιστρέφουν έδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μετά την ανοδική πορεία των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.