Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΔΕΗ



Τον Απρίλιο ολοκληρώνεται η πώληση της Κωτσόβολος στη ΔΕΗ

Μετά την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την εξαγορά της Κωτσόβολος από τη ΔΕΗ, η συμφωνία πώλησης της αλυσίδας αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών ειδών Currys, ιδιοκτήτρια της αλυσίδας, μετά τη λήψη της σχετικής έγκρισης από τη ρυθμιστική αρχή της Ελλάδας.



Ρεύμα: Ανακοινώθηκε το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο για πολύτεκνους – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το πρωί της Πέμπτης, προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις για το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Το νέο ΚΟΤ προβλέπει τη δημιουργία μίας νέας τρίτης κατηγορίας Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ Γ).



Φωτιά: Χωρίς ρεύμα σήμερα όλη η Αττική - Πού θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος

Χωρίς ρεύμα αναμένεται να μείνουν σήμερα όλες οι περιοχές της Αττικής, ώστε να αποφευχθεί το ολικό μπλακ άουτ στην πρωτεύουσα. 



Σε εξέλιξη εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης σε Κω και Κάλυμνο

Σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο για την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στα νησιά της Κω και της Καλύμνου.



Διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβες σε γραμμές Μέσης Τάσης, αλλά και πολύ μεγάλο αριθμό μεμονωμένων βλαβών στη Χαμηλή Τάση πανελλαδικά στην Κεντρική Ελλάδα, στην Ήπειρο και στην Πελοπόννησο, κυρίως στα ορεινά τμήματα περιοχών όπως Καρδίτσας, Λαμίας, Βόλου, Τρικάλων, Θήβας, Άμφισσας, Ιωαννίνων, Άρτας κ.λπ. καθώς και σε νησιά του Β. Αιγαίου.



Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ρολόι της ΔΕΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε την Τρίτη το βράδυ από φωτιά σε ισόγειο οικοδομής στην οδό Αχειροποιήτου 4, στη Θεσσαλονίκη, όταν ξέσπασε φωτιά σε ρολόι της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε πιθανόν από βραχυκύκλωμα με αποτέλεσμα να βγαίνουν πυκνοί καπνοί.