Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

debate



Το ΣΥΡΙΖΑ ζητά αναβολή του Debate - Είναι στη μέση η Σύνοδος Κορυφής

Άγνωστο ακόμα αν θα γίνει την 1η Ιουλίου ή άλλη μέρα το debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει εκλογών. Η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την εκλογή του διαδόχου του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ περιπλέκει τα πράγματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ήδη αναβολή αλλά τα άλλα κόμματα δεν έχουν δεχτεί. Τσίπρας: Μπορεί να βγώ με Skype από τις Βρυξέλλες.

 



Debate για τους υποψήφιους δημάρχους Αθηνών: Μπακογιάννης- Γερουλάνος- Ηλιόπουλος- Σοφιανός

 

Ο Ιανός στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγράμματος «απρόβλεπτες συναντήσεις» θα φιλοξενήσει σε ζωντανή αναμετάδοση, τους τέσσερις υποψήφιους για την δημαρχία της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο Γερουλάνο, Νάσο Ηλιόπουλο και Νικόλαο Σοφιανό. Οι τέσσερις υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου.

 

 



Ακυρώθηκε το debate Γεννηματά-Ανδρουλάκη

Η ασύλληπτη καταστροφή που χτύπησε τη δυτική Αττική έχει ήδη αλλάξει τη ροή της πολιτικής επικαιρότητας.

Το εθνικό πένθος αλλάζει και τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας για τη θέση του προέδρου του νέυ φορέα της Κεντροαριστεράς.



Debate Γεννηματά - Ανδρουλάκη την Πέμπτη

Την Πέμπτη, κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με πληροφορίες θα διεξαχθεί η τηλεμαχία της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες, συμφωνήθηκε η τηλεμαχία να γίνει την Πέμπτη, στην ΕΡΤ, μένει όμως να συμφωνηθούν οι όροι για τη διεξαγωγή της. 



Debate: Η δεύτερη «μονομαχία» των υποψήφιων αρχηγών

Οι πρώτοι που έφθασαν στις εγκαταστάσεις της δημόσιας τηλεόρασης ήταν οι δημοσιογράφοι.

 

Σιγά- σιγά ακολούθησαν και οι υποψήφιοι. 



Κεντροαριστερά: Τα μηνύματα του debate. Οι βασικές θέσεις των εννέα υποψηφίων αρχηγών

Χωρίς κάποιον από τους υποψηφίους να κάνει τη μεγάλη διαφορά σε βάρος των υπολοίπων και με κερδισμένους μάλλον τους λιγότερο αναγνωρίσιμους εξ αυτών μόνο και μόνο επειδή είχαν τη δυνατότητα να παρουσιαστούν στο τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώθηκε στις 11 το βράδυ η πρώτη τηλεμαχία για την εκλογή του αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.