Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

δαπ



Επίθεση στα γραφεία της ΔΑΠ στο Πολυτεχνείο

Επίθεση στα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πολυτεχνείο έγινε χθες Παρασκευή (23/3/2018) με τις εικόνες να δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Άγνωστοι φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.



Σάλος με τους 106 φοιτητές που αντέγραψαν την ίδια εργασία στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ ζήτησε η ΝΔ

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 106 φοιτητές "συνελήφθησαν" να έχουν καταθέσει την ίδια εργασία στο μάθημα «Δυναμικά μαθηματικά Υποδείγματα», στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών! Η γενική συνέλευση του τμήματος αποφάσισε να τιμωρήσει τους φοιτητές, αποκλείοντας τους από την εξεταστική του Σεπτεμβρίου!

 



Επεισόδια, αποχή, ξεχωριστά αποτελέσματα και νίκη της ΔΑΠ

Η αποχή ήταν ο νικητής των φοιτητικών-σπουδαστικών εκλογών του 2017, σε μια διαδικασία που αμαυρώθηκε από επεισόδια στα οποία πρωταγωνίστησαν κουκουλοφόροι. Η ΔΑΠ της ΝΔ ήταν και πάλι πρώτη δύναμη, βάσει όλων των ξεχωριστών αποτελεσμάτων.

Η συμμετοχή, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, να είναι κάτω από 50%.

Σύμφωνα με την ΔΑΠ:



Μοίρασε τρόφιμα σε άστεγους στο κέντρο της Αθήνας η ΔΑΠ

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ προχωρώντας σε μια κίνηση που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά δεν αποτελούν φαινόμενο εποχιακό και εμπορικό. Μέλη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ μοίρασαν τρόφιμα σε άστεγους στο κέντρο της Αθήνας.



Νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές παρά τη διάσπαση

Από την πρωτιά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, την έκδοση διαφορετικών αποτελεσμάτων, αλλά και την υψηλή αποχή χαρακτηρίστηκαν οι φετινές φοιτητικές εκλογές.