Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

δάνειο



Τα έβγαλε όλα στη φόρα για ένα δάνειο

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να λάβει ένα δάνειο σε οποιοδήποτε κατάστημα τραπέζης. Ωστόσο, μία νεαρή Ρωσίδα προσπάθησε να προωθήσει την θυληκότητα της με σκοπό να πετύχει το σκοπό της. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το περιστατικό.

 

Φράτσερ: Τελευταία άγκυρα για την Άγκυρα το ΔΝΤ

Μόνο ένα δάνειο από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα μπορούσε να βοηθήσει την Τουρκία, εκτιμά ο επικεφαλής του DIW Μάρτσελ Φράτσερ.



Συνταξιούχοι με χρέη σε τέσσερις τράπεζες πέτυχαν κούρεμα 95%

Μεγάλο «κούρεμα» κατά 95% στο δάνειο που είχε λάβει από τέσσερις τράπεζες της Ρόδου, επιδίκασε το δικαστήριο σε ζευγάρι συνταξιούχων.

Πιο συγκεκριμένα, ο 72χρονος και η 71χρονη σύζυγός του προσέφυγαν στη δικαιοσύνη διά της δικηγόρου τους με αίτηση που κατέθεσαν για την υπαγωγή του στο νόμο Κατσέλη.



Απίστευτη "έμπνευση": Ανδρας στην Καλαμάτα "έστησε" το θάνατό του για να γλιτώσει το δάνειο!

Με πέντε χρόνια φυλάκιση «φιλοδώρησε» το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έναν Ελληνα κατηγορούμενο που έφτιαξε ψεύτικα χαρτιά για το θάνατό του, για να μην πληρώσει το δάνειο στην τράπεζα!



Τα 3 δισ. ευρώ αγγίζουν τα κόκκινα δάνεια στον Τουρισμό

Σε περίπου 3 δισ. ευρώ υπολογίζει τα κόκκινα δάνεια στον τουριστικό κλάδο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Γιάννης Ρέτσος, σε σύνολο δανεισμού 8 δισ. ευρώ, χαρακτηρίζοντας την αγορά "υποδανεισμένη" σε σύγκριση με άλλους τομείς της οικονομίας.