Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δαλάκα



O Γιώργος Λιάγκας ακούει διάφορα για την κοντινή σχέση Δαλάκα-Ατζούν, αλλά ο ίδιος είναι σίγουρος – «Τα λεφτά μιλάνε εδώ»

Γρηγόρης Μπάκας έκανε για το Πρωινό ρεπορτάζ για το πόσες και ποιες φορές έχει συναντηθεί ο Acun Ilicali και η Κατερίνα Δαλάκα εκτός Survivor και η έρευνά του άναψε φωτιές. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί τονίζοντας τον στενό δεσμό φιλίας της αθλήτριας με τον Τούρκο παραγωγό, «παρά τα όσα ακούγονται».



Survivor 3: Το αστρονομικό ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα συνολικά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

Το Survivor 3 έφτασε προχθές στο τέλος του και νικήτρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα αναδείχθηκε μία γυναίκα. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στον τελικό «κοντραρίστηκε» με άλλη μία δυνατή παίκτρια, τη Δήμητρα Βαμβακούση.



Παπαράτσι έπιασε την Δαλάκα με το Ντάνο - Aκολούθησε τσακωμός

Η πρώην παίχτρια του survivor Κατερίνα Δαλάκα μετά το τέλος του παιχνιδιού έχει τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.



Κατερίνα Δαλάκα: Όταν κάτι με ενοχλήσει δεν μπορώ να το κρύψω. Τι είπε για Εύη και Μελίνα

Έφτασε μέχρι τον τελικό του Survivor αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Η Κατερίνα Δαλάκα φιλοξενήθηκε χθες στο Survivor Πανόραμα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις , Εύη Σαλταφερίδου και Μελίνα Μεταξά.



Δαλάκα: Το πρώτο μήνυμα μετά την ήττα από τον Ηλία Γκότση

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Survivor 2. Η Κατερίνα και ο Ηλίας Γκότσης διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής. Η χαμένη του τελικού του ριάλιτι επιβίωσης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την ήττα της ανέβασε μια φωτογραφία της από τον στίβο μάχης γράφοντας: