Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Δαφνί



Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για 14 εργαζόμενους στο Δαφνί

Κακουργηματική ποινική δίωξη κατά 14 ατόμων, γιατρώννοσηλευτών και διοικητικών υπαλλήλων του ψυχιατρικού ιδρύματος "Δαφνί" άσκησε η



Φωτιά ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο στο Δαφνί

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε υπαίθριο χώρο με ξερά χόρτα, στην Εθνική οδό από Δαφνί προς Ασπρόπυργο, 500 μέτρα μετά τη διασταύρωση της λεωφόρου Σχιστού.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα,15 άτομα πεζοπόρο τμήμα.



Νεκρός βρέθηκε 32χρονος «δραπέτης» από το Δαφνί

Νέο περιστατικό που εγείρει ξανά ερωτήματα σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας στη νοσηλεία ασθενών στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί συνέβη προχθές το βράδυ. Ενας 32χρονος ασθενής το «έσκασε» από το Δαφνί και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός κοντά στο Δάσος Χαϊδαρίου.



Καθηλωμένος με ιμάντες στο Δαφνί ο 30χρονος φερόμενος ως υπαίτιος για τη φωτιά

Σε θάλαμο του τμήματος των επειγόντων στο Δαφνί καθηλωμένος με ιμάντες βρίσκεται ο 30χρονος ψυχικά ασθενής που φέρεται υπαίτιος για την πυρκαγιά στο ΨΝΑ, που προκάλεσε τον θάνατο τριών ασθενών και τον τραυματισμό άλλων δύο νοσηλευόμενων.

 



Εισαγγελική έρευνα για την τραγωδία στο Δαφνί

Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για την τραγωδία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, όπου τρεις νοσηλευόμενοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πτέρυγα, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.



Κατεπείγουσα ΕΔΕ για την τραγωδία στο Δαφνί - Οι πρώτες ανακοινώσεις από τα κόμματα

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο Υπουργός ΥγείαςΘάνος Δημόπουλος για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των τριών ασθενών, που βρήκαν τραγικό τέλος στη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σε πτέρυγα του Ψυχιατρικού νοσοκομείου στο Δαφνί.