Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

costa navarino



Προκόπης Παυλόπουλος: Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων

Σε ομιλία του, με θέμα «Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων», κατά το 15οΤακτικό Συνέδριο της «Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας» που οργανώθηκε στο Costa Navarino την 5η Αυγούστου 2023, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ.



Στη Μεσσηνία η Donatella Versace - Διακοπές στην Costa Navarino

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Costa Navarino βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline, η Ντονατέλα Βερσάτσε.

Η σιδηρά κυρία του οίκου Versace, μαζί με την κουστωδία της, φέρεται να έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί κατευθύνθηκε προς τις εγκαταστάσεις της Costa Navarino.



Το πρώτο αυτόγραφο του Ρονάλντο σε φανέλα της Γιουβέντους σε ένα μικρό κοριτσάκι - Η απίστευτη ιστορία

Λίγα πράγματα χρειάζονται για να κάνουν ένα παιδί ευτυχισμένο. Όταν μάλιστα το ίδιο παιδί βρίσκεται στον σωστό χώρο την κατάλληλη στιγμή, είναι ακόμα καλύτερα. Σαν παραμύθι.



«Ταξίδι στη μαγεία της ελληνικής φορεσιάς»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι τρεις δραστήριοι φορείς με σημαντική παρουσία σε διαφορετικούς τομείς της χώρας, το Μουσείο Μπενάκη, η Costa Navarino και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον πολιτισμό και παρουσιάζουν το φιλόδοξο πολιτιστικό έργο «Ταξίδι στη μαγεία της ελληνικής φορεσιάς: Σύγχρονες δημιουργίες ζωντανεύουν τις συλλογές του Μουσείου Μπενάκη».



Ταξίδι αστραπή της Πάμελα Αντερσον στην Ελλάδα - Για 24 ώρες στη Μεσσηνία

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία βρέθηκε για μερικές ώρες η Πάμελα Αντερσον. 

Η γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr έφτασε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας το Σάββατο, με ιδιωτικό αεροπλάνο μετά από πτήση 20 ωρών από το Λος Αντζελες μέσω Φρανκφούρτης.