Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

combat 18



Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι τέσσερις από τους έντεκα συλληφθέντες της "Combat 18"

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους τέσσερα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικός,που συνελήφθησαν κατα την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών της ακροξεδιάς οργάνωσης «Combat 18», η οποία φέρεται να ευθύνεται για τουλάχιστον 30 επιθέσεις σε χώρους αντιεξουσιαστών.



Δείτε τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής σε γιάφκες της Combat 18

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα ευρήματα που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν 11 άτομα που φέρεται να αποτελούν μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης «Combat 18».

Σημειώνεται ότι όλοι οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.



Πώς έφτασαν στα ίχνη της Combat 18: Το ανώνυμο τηλεφώνημα, ο αρχηγός και ο υπερκοριός

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αντιτρομοκρατική το Φεβρουάριο του 2017 σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της δράσης των ατόμων που κατηγορούνται για επιθέσεις σε χώρους αντιεξουσιαστων και μεταναστών.



Αυτός είναι ο δικηγόρος που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στα δικηγορικά γραφεία η είδηση ότι μεταξύ των συλληφθέντων χθες το πρωί, είναι γνωστός δικηγόρος του Πειραιά.



Combat 18: Ποιος είναι ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης. Νέες συλλήψεις

Εθνικιστική, ναζιστική… τζιχάντ, ακροδεξιά τρομοκρατία που από τις μολότοφ και τους εμπρηστικούς μηχανισμούς θα περνούσε σε επικίνδυνες βομβιστικές επιθέσεις μεANFO (νιτρική αμμωνία και πετρέλαιο), αναβαθμίζοντας τη δράση τους, βλέπουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πίσω από τις συλλήψεις των πέντε ακροδεξιών, μελών των νεοναζιστικών μορφωμάτων Ανένταχτοι Μαίανδροι Εθνικιστέ



Μέλη της Combat 18 οι προσαχθέντες - Κατηγορούνται για επιθέσεις σε μετανάστες και στέκια αντιεξουσιαστών

Νέα στοιχεία για τους προσαχθέντες από την μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς φαίνεται να ανήκουν στη νεοναζιστική ομάδα Combat 18 Hellas.