Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

CNN



Κορονοϊός – ΗΠΑ: Το CNN απέλυσε τρεις εργαζόμενους επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN ενημέρωσε χθες Πέμπτη το προσωπικό του ότι τρεις εργαζόμενοι απολύθηκαν επειδή παραβίασαν την υγειονομική πολιτική του και πήγαν στο γραφείο για να εργαστούν αν και δεν είχαν εμβολιαστεί κατά της covid-19, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.



CNN: Ελληνικό το ομορφότερο νησί στον κόσμο

Τη λίστα με τα δέκα ομορφότερα νησιά παγκοσμίως δημοσίευσε το CNN, στην πρώτη θέση της οποίας φιγουράρει ένα ελληνικό.

Και αν υποπτεύεστε ότι πρόκειται για την Σαντορίνη ή την Κρήτη κάνετε λάθος. Ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή και αυτό δεν είναι άλλο από το νησί όπου αποκαλύφθηκε η Αφροδίτη, δηλαδή η υπέροχη και μοναδική Μήλος.



Κυρ. Μητσοτάκης στο CNN: Οι πολίτες ψήφισαν περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα

Στη στρατηγική ότι οι πολίτες σε κάποιο χρονικό σημείο θα αναζητήσουν σοβαρές πολιτικές που θα οδηγούν σε αποτελέσματα κόντρα στον λαϊκισμό, βασίστηκε η ΝΔ ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , μιλώντας στο CNN και εκτίμησε πως κρίνοντας από τα αποτελέσματα η στρατηγική αυτή ήταν επιτυχημένη και οδήγησε στην επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές.



Μητσοτάκης στο CNN: Επενδυτική έκπληξη η Ελλάδα τα επόμενα 3 χρόνια

Για τις προοπτικές της Ελλάδας στον τομέα των επενδύσεων και το πόσο καταπιεσμένοι νιώθουν οι Ελληνες με την υπερφορολόγηση της κυβέρνησης μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο CNN.



Το CNN μηνύει τον Τραμπ μετά τη σύγκρουση με δημοσιογράφο του (βίντεο)

Το CNN και ο Τζιμ Ακόστα, κατέθεσαν μήνυση στον Ντόναλντ Τραμπ μετά την σύγκρουση του δημοσιογράφου με τον Αμερικανό πρόεδρο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο.



Νέο ύποπτο πακέτο προς το CNN

Νέο ύποπτο πακέτο, που είχε σταλεί στο CNN, εντοπίστηκε σε ταχυδρομείο στην Ατλάντα, σήμερα, Δευτέρα.

Το ζήτημα αποκάλυψε ο πρόεδρος του αμερικανικού δικτύου, Τζεφ Ζάκερ, ο οποίος καθησύχασε λέγοντας ότι δεν υπάρχει επικείμενος κίνδυνος για τα κεντρικά του CNN.