Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

cnbc



Χατζηδάκης σε Bloomberg – CNBC: «Κλειδί» για Ελλάδα και Ευρώπη η ανταγωνιστικότητα

Λέξη – κλειδί για την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι η ανταγωνιστικότητα επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στα τηλεοπτικά δίκτυα του Bloomberg και του CNBC.



Πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα βλέπει το CNBC

Στο σενάριο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης τον Αύγουστο αναφέρεται διαδυκτιακό άρθρο του CNBC, σύμφωνα με το οποίο κάτι τέτοιο θα έδινε μεγάλη ώθηση στις αγορές.



CNBC: Η Ελλάδα σε νέα οικονομική αναταραχή, η Ευρώπη σε κρίση

«Η Ελλάδα βρίσκεται κοντά σε μια  νέα πολιτική και οικονομική αναταραχή, καθώς οι πιστωτές της χώρας και η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται σε διαμάχη για το μείγμα των μέτρων που θα εξασφαλίσουν τη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική φερεγγυότητα της χώρας» αναφέρει σε άρθρο του το CNBC.



Παππάς στο CNBC: «Eίναι ώρα και οι εταίροι μας να υλοποιήσουν το δικό τους κομμάτι της Συμφωνίας για την ελάφρυνση του χρέους»

Την ανάγκη να τηρήσουν οι εταίροι της Ελλάδας το τμήμα της Συμφωνίας που τους αναλογεί και να προχωρήσει άμεσα η ελάφρυνση του χρέους της χώρας μας, υπογράμμισε ο Υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας σήμερα στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.



CNBC: Τα διδάγματα από τα πραξικοπήματα των τελευταίων 70 ετών

Η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία προκάλεσε σοκ σε όλο τον πλανήτη, εν μέρει διότι τέτοιου είδους κινήσεις δεν είναι πλέον τόσο συνηθισμένες όπως στο παρελθόν, επισημαίνει το δίκτυο CNBC.



CNBC: Όχι πάλι! Η Ελλάδα συγκρούεται με τους δανειστές της

Το θέμα της Ελλάδας επανέρχεται στην επικαιρότητα αναφέρει το CNBC που κάνει εκτενή αναφορά στη νέα διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ της Αθήνας και το ΔΝΤ.