Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

CIA



ΗΠΑ-Ρωσία: Η CIA προσπαθεί με νέο βίντεο να στρατολογήσει διπλούς πράκτορες στη Ρωσία

Σε μια προσπάθεια να πιέσει εργαζομένους στη ρωσική υπηρεσία πληροφοριών να αλλάξουν πλευρά για να εργαστούν ως διπλοί πράκτορες για την Ουάσινγκτον, η CIA δημοσιοποίησε βίντεο στη ρωσική γλώσσα.



MKUltra: Το απόρρητο πρόγραμμα της CIA

Σε αντίθεση με άλλα ανάλογα προγράμματα, η ύπαρξη των οποίων αμφισβητείται, για το project MKUltra δεν υπάρχουν αμφιβολίες.



H CIA φοβόταν «στρατιωτική ασπίδα» της Ελλάδας στην B.Ηπειρο - Πώς την απέτρεψε & τώρα «κτίζει» την «Μεγάλη Αλβανία»

H CIA αποχαρακτήρισε έγγραφα που αφορούν τα Βαλκάνια από το 1949 και αποκαλύπτεται ο αμερικανικός φόβος για "στρατιωτική εισβολή" της Ελλάδας στην "νότια Αλβανία" όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά εννοώντας προφανώς προστασία της Β.Ηπείρου από τις αλβανικές θηριωδίες.



WSJ: Ενήμερη η CIA για μηνύματα που δείχνουν εμπλοκή μπιν Σαλμάν στην υπόθεση Κασόγκι

Η αμερικανική υπηρεσία κατασκοπείας CIA είναι ενήμερη για την αποστολή δέκα και πλέον μηνυμάτων από τον σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν τις ώρες που προηγήθηκαν και τις ώρες που ακολούθησαν τον φόνο του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στον σύμβουλό του που επέβλεπε την επιχείρηση της εκτέλεσής του, έγραψε η εφημερίδα The Wall Street Journal το Σάββατο.



Σαουδάραβας πρίγκιπας αδειάζει πανηγυρικά την CIA για την δολοφονία Κασόγκι

Υψηλόβαθμος πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας αμφισβητεί ανοιχτά τις αναφορές για το συμπέρασμα της CIA, σύμφωνα με το οποίο, ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπας Μοχάμεντ μπν Σαλμάν διέταξε την δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, τον προηγούμενο μήνα στην Κωνσταντινούπολη.



Δολοφονία Κασόγκι:Συνομιλίες Τραμπ με CIA και Πομπέο

Συνομιλίες με τον Μάικ Πομπέο και την CIA θα έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, σχετικά με την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος.